Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 13 Filosofian maisterit  (MA) sisään Pelisuunnittelu 2023

13 MA Ohjelmat sisään Pelisuunnittelu 2023

Yleiskatsaus

Master of Arts (MA) on tutkijakoulu määrin, että yleensä kestää useita vuosia, joihin tiukka työselostus tietyn koulutusaloittain. Tämä tutkinto voi avata oven monia korkean tason uran opiskelijan 's alan valinta.

Yksi kenttä, jossa opiskelijat voivat halutessaan erikoistua tutkijakoulu on Game Design. Mikä on MA Game Design? Tämä polku tutkimus valmistaa opiskelijoita suunnitella ja kehittää uusia pelejä ja pelikokemuksia. Opiskelijat saavat käsityksen peliteoria, peli taiteen ja visuaalisen viestinnän. Uralla korostaa näitä seikkoja, sekä liikuttavaa mediatutkimus laajentaa opiskelijoiden 'ymmärrystä siitä, miten kehittää tehokkaita ja mukaansatempaavaa pelejä.

Ehkä suurin etu tämän polun tutkimus on suuri kysyntä laadun videopelejä.Videopeli yritykset pyrkivät jatkuvasti luomaan uusia ja parempia pelejä vastaamaan tähän kysyntään, mikä merkitsee sitä, että lahjakas ja hyvin koulutetut pelin suunnittelijat harvoin tarvitse etsiä kaukaa työllistymismahdollisuuksia.

Nämä ohjelmat vaihtelevat kustannukset, erityisesti maasta toiseen. Jos haluat tarkempia tietoja lukukausimaksuista ja muut kustannukset tietyn ohjelman, ota yhteyttä koulun 's Hakutoimisto suoraan.

MA Game Design voi kääntää useita jännittäviä uran sisällä valtakunnassa Pelitalo. Valmistuneet voivat hakea positiot pelin suunnittelijat, videopeli graafiset suunnittelijat ja peli markkinointi johtajat. Kursseista näistä ohjelmista voi valmistaa opiskelijoita kaikista näistä uraa luomalla vankka osaaminen ja perehtyneisyys monia tehtäviä, jotka menevät luoda onnistuneen pelin.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan MA Game Design kannustetaan hakemaan.Ensimmäinen askel on löytää ohjelma, joka parhaiten täyttää oman aikataulun ja tavoitteet. Meidän haettavissa listaus koulut voivat auttaa tässä asiassa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Digitaalinen taide
  • Pelisuunnittelu
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto