Keystone logo

9 MA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Poliittinen taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Poliittinen taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Poliittinen taloustiede

Maisterin tutkinto, tai erityisesti, filosofian maisteri, myönnetään henkilöille, jotka ovat osoittaneet mestari erityinen tutkimuskohde. Tutkintoon voi ottaa yhden tai kaksi vuotta. MA (Master of Arts) on usein humanististen tai taiteet painottaen.

Mikä on MA in Political Economy? Opiskelijat tämän ohjelman kehittää tietoa eri kulttuureista ja maailmanlaajuinen näkökulma talouteen ja miten yhteiskunta on vaikuttanut politiikkaa. Opiskelijat voivat ottaa kursseja tutkimusmenetelmät, liiketoiminnan etiikka, poliittinen turvallisuus, kansojen ja historia, peliteoria, riskianalyysi, ja päätöksenteko. He usein opiskella aiheita, kuten atk-sovelluksia, mikro- ja makrotalouden, ja kehittyneet ekonometriassa.

Koska opiskelijat työskentelevät kautta ohjelman, he kehittävät syvemmän ymmärryksen rakenteita ja toimijoiden maailmantalouden. He saattavat myös oppia soveltamaan tätä tietoa kansainvälisestä toiminnasta.Niiden hankkimiaan taitoja, opiskelijat voivat myös olla mahdollisuuksia vuorovaikutuksessa alan ammattilaisten ja alkaa kehittää asiantuntijaverkosto.

Liittyvät kustannukset läsnäolo tässä ohjelmassa voi vaihdella paljonkin, etenkin kun koulut ovat monissa eri maissa. Saat tarkat tiedot lukukausimaksuja, kirja palkkioiden ja muiden kustannusten, kiinnostuneita henkilöitä tulee suoraan yhteyttä kouluihin heidän valintansa.

Tutkinnon usein nauttia kansainväliselle uralle. Ne voivat löytää työpaikkaa kansainvälisessä politiikassa, valtion virastot, kansainvälinen liiketoiminta tarkkuudella, mediatoimistojen ja suhdetoiminta. Joitakin yleisimpiä tehtävänimikkeitä kuuluvat poliittinen neuvonantaja, tutkija, lobbaaja, PR-päällikkö, ja diplomaatti. Jotkut valmistuneet haluavat etsiä johtotehtävissä vähittäiskaupan virastojen, vähittäiskaupan tuonti ja vienti yrityksille markkinoinnin virastojen ja henkilöstön johtajat.

Jos olet kiinnostunut palkitsevan uran poliittisen talouden, sitten katsomaan vaihtoehtoja sinulle ohjelman listalle. Täytä johtoon lomakkeet tarkat tiedot valitsemasi kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.