Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian maisterit  (MA) sisään Rikosoikeus 2023

1 MA Ohjelmat sisään Rikosoikeus 2023

overview

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto yleensä ansainnut jälkeen opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon. Master of Arts (MA) voi ansaita erilaisia ​​alueita ja vaatii yleensä tarkastelun tutkimus paperi, opinnäytetyön tai projekti päätökseen ennen tutkinto on myönnetty. Ohjelmat tyypillisesti viimeisenä kaksi vuotta.

Mikä on MA Rikosoikeus? Tämä koulutusohjelma on yleensä sopii opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa jopa korkeampi tutkinto rikosoikeudellisen alueen. Uralla voi kattaa valikoiman aiheita kuten etiikka, laki ja yhteiskunta, rikosoikeudenhoidon, organisaation käyttäytymistä ja enemmän. Työssä tarvitaan usein kirjoitetaan ennen valmistumista. Koko ohjelma kestää yleensä noin puolentoista vuoden loppuun. Se on erityisen hyödyllinen tutkinnon niille, jotka haluavat harjoittaa tohtorin.

Ansaita maisterin tutkinto antaa opiskelijoille entistä perusteellisesti tutkia rikosoikeusjärjestelmän.Kehittynyt aste voi tehdä tutkinnon kilpailukykyä uran alalla. MA on erityisen hyödyllinen porttina tutkinnon niille, jotka etsivät kehittyneempiä koulutusta.

Kustannukset ansaita maisterin tutkinto rikosoikeuden vaihtelee laitoksen ja ohjelman kesto. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä ottamista toimipiste ohjelman valinnan saadakseen selville nykyistä opetusta hinnat ja muut kustannukset ansaita tutkinnon.

Vaikka ansaita maisteriksi Criminal Justice on hyvä niille, jotka haluavat harjoittaa tohtorin, valmistuneet voivat löytää työtä pian valmistumisen jälkeen. Jokainen Rikosoikeuden ura on erityisiä vaatimuksia, jotka on täytettävä, mutta mahdollista on toiminut muun muassa vastaavan toimihenkilön, tietokone oikeus, poliisi, rikospaikan tutkija, rikosoppinut, ja agentti DEA, ATF, CIA ja enemmän.Pyrkiessään jopa korkeamman asteen tutkinnon voi myös saada töitä kuin asianajajat, tuomarit ja muut virkamiehet rikosoikeusjärjestelmän.

Online kurssit rikosoikeuden saattaa olla käytettävissä kansainvälisille opiskelijoille, nykyinen ammattilaisia ​​tai opiskelijoita, jotka tarvitsevat etäopetusta vaihtoehtoja. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

read_more

filters

  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Rikosoikeus
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format