Keystone logo

2 MA Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Tilatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Tilatieteet
Opintoalat
  • Luonnontieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MA Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Tilatieteet

Oman tietämyksen lisääminen ja korkea-asteen kouluttaminen on yksi uran menestyksen avaintekijöistä. Siksi niin monet henkilöt haluavat jatkaa Master of Arts (MA) tutkinto. Päällikön tutkinto on ohjelma, jossa opiskelijat opiskelevat tietyn alan tai osaamisalueen yliopistossa. Tutkinto voidaan ansaita kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen ja kestää yleensä yhden ja kolmen vuoden välillä.

Opiskelijat saattavat kysyä, mikä on maatieteen maisteri? Tämä ohjelma tutkii aluesuunnittelua käytettäväksi eri toimialoilla. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus hallita elinympäristöjä ja kehittää edelleen strategioita alueelliselle suunnittelulle. Jotkut kurssit voivat keskittyä paikkatietotekniikkaan, mukaan lukien maantieteelliset tietojärjestelmät ja kartoitusohjelmistot.

On monia etuja palkata maisterin tutkinto. Monien opiskelijoiden keskeinen hyöty on alan kilpailukykyinen kilpailu. Myös ympäristöasiat ovat huolestuneita, ja tämä ohjelma on hyödyllinen, koska tätä tietämystä voidaan soveltaa useilla toimialoilla maailmanlaajuisesti.

Ilmoittautumiskustannukset voivat vaihdella koulusta toiseen riippuen opiskelupaikasta ja opinto-ohjelmasta. Potentiaalisten opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä laitoksen suoraan selvittääkseen, täyttävätkö maisteriohjelma uransa tavoitteet.

Spatial Science -tieteen maisteriohjelma voi tarjota monille työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille. Yksilöt voivat löytää työtä monilla eri aloilla, mukaan lukien etsintä ja kaivostoiminta, infrastruktuurin suunnittelu, maanmittaus ja kartografia. Valmistujat voivat myös löytää työpaikan konsulttina organisaatioille ja hankkeille. Tämän tutkinnon jälkeen yksilöillä voi olla uramahdollisuuksia opettajina yliopistossa tai julkisella tai yksityisellä sektorilla.

Opintojaksot ovat useiden oppilaitosten saatavilla kansainvälisesti. Online-kursseilla ja etäopetuksen moduuleilla nämä laitokset mahdollistavat opiskelijoille kaikkialla maailmassa pääsyn tarvittaviin luokkiin ja resursseihin maisteriohjelman täydentämiseksi. Tämä on myös ihanteellinen opiskelijoille, joilla on tiukat aikataulut tai rajoitettu pääsy laitokseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.