Keystone logo

3 MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Tutkiva journalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
  • Tutkiva journalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Tutkiva journalismi

Master of Arts tutkinto, lyhennettynä MA, on jatko tutkinto tyypillisesti myönnetty jälkeen pitkälle opiskeluun tietyllä alalla. Useimmissa tapauksissa ehdokkaat ovat suorittaneet humanististen tai yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinnon ennen MA-ohjelmaan hakeutumista.

Mikä on tutkintotuomari? Tällainen ohjelma voi keskittyä sekä kirjalliseen että suulliseen ilmaisuun. Opintojaksot sisältävät usein journalismin historiaa, siihen liittyvää tekniikkaa ja tutkintataitojen kehittämistä. Se keskittyy usein myös nykypäivän journalismin uran multimediatietoihin, jolloin opiskelijat voivat kehittää taitojaan painetussa, televisiossa ja verkossa. Voi olla mahdollista ottaa valintaa, joka keskittyy tiettyyn alueeseen, kuten terveysalan journalismiin.

Tämän asteen avulla saavutetut parannetut viestintätaidot voivat olla elintärkeitä useimpien uran etenemiselle. Lisäksi tutkimuksen painopiste voi heikentää tutkimuskykyä, joka voi tehdä arvokkaammasta tiimin jäsenestä. Kriittinen ajattelu, joka tulee määritellä, mitkä tosiasiat ovat laillisia ja tärkeitä, voivat auttaa samalla päättäväisyydellä työssä.

Master of Arts -ohjelman suorittamisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella koulusta toiseen, varsinkin kun valmistumisaika vaihtelee. On tärkeää kiinnittää huomiota paitsi lukukausimaksuihin myös ylimääräisiin maksuihin, koska ne luetellaan usein erikseen.

Kirjeenvaihtajille tai toimittajille on yleensä useita paikkoja paitsi korkean profiilin sanomalehdissä, aikakauslehdissä ja televisiossa, mutta myös pienissä julkaisuissa, paikallisissa televisio- ja radiokanavissa sekä monissa online-myyntipisteissä. Lisäedellytyksiä voi olla tarjolla myös suhdetoiminta- ja yritysviestinnän asiantuntijoille, jotka molemmat edellyttävät tällä tasolla kehitettyjä taitoja ja kykyjä.

Master of Arts tutkintoa voidaan tarjota verkossa ja kampuksilla yliopistoissa kaikkialla maailmassa, joten on tyypillisesti monia vaihtoehtoja, kun etsit oikeaa tarpeisiisi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.