Keystone logo

3 MA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Vähittäiskauppa 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Vähittäiskauppa
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Vähittäiskauppa

  Kun olet suorittanut peruskoulutuksen, sinulla on mahdollisuus osallistua jatko-oppilaitokseen ja varmistaa Master of Arts. Tällainen tutkinto valmistaa sinut PhD-tason ohjelmiin ja auttaa laajentamaan uramahdollisuuksiasi.

  Mikä on Retail Management -johtaminen? Vähittäiskauppa on erittäin kilpailukykyinen ja maisteriohjelma antaa sinulle tarvittavat taidot, joita tarvitset menestykseen. Kurssityön avulla opit vaikuttamaan vähittäiskaupan toimintaympäristöön, rakentaa asiakassuhteita ja hallita vähittäiskauppaa. Jotkut ohjelmassa opetetuista kursseista ovat taloushallinto, vähittäiskaupan tutkimus, toiminnan johtaminen ja markkinointi. Koska se on Master of Arts -ohjelmaa, sinun on suoritettava syvällistä tutkimusta monille luokille ja kehitettävä opinnäytetyö opintojen loppuun mennessä.

  Suorituskyky vähittäiskaupassa vaatii kattavan osaamisen. Päällikön tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle pääsyn tiedekunnan jäsenille, joilla on laaja kokemus vähittäiskaupasta. Oman oppituntinsa mukaan voit saada monenlaisia ​​arvokkaita taitoja, jotka auttavat sinua menestymään urasi aikana.

  Master of Arts -ohjelma kestää noin kahden vuoden ajan koulusta riippuen. Ilmoittautumiskustannukset vaihtelevat koulusta toiseen. Ota yhteyttä haluamaasi oppilaitokseen selvittämään oman ohjelman opetus ja palkkiot.

  Jatko-opiskelijoilla on tarjolla erilaisia ​​uramahdollisuuksia. Ei ole yllättävää, että monet haluavat tulla vähittäiskauppiaille ja valvoa tietyn myymälän myyntiä. Tämä on kuitenkin vain yksi monista urapoluista, jotka ovat avoimia tutkinnon suorittaneille. Jotkut työllistyvät vieraanvaraisuuden alalla, joka tarjoaa sijoituksia markkinointiin, matkailuun, mainontaan ja hotellimyyntiin. Jos haluat mieluummin pysyä vähittäiskaupan ympäristössä, sinulla on mahdollisuus ottaa uraasi tiettyyn erikoistumiseen, kuten kauppatavaroihin, asiakaspalveluun tai hinnoitteluun.

  Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat maisterin tutkintoja vähittäiskaupan hallinnassa, ja verkkokursseja on myös saatavilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.