Keystone logo

3 Osa-aikainen MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Viestintä Visuaalinen Viestintä sisään Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Viestintä
  • Visuaalinen Viestintä
  • Osa-aikainen
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Osa-aikainen MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Viestintä Visuaalinen Viestintä

Oletko intohimoinen taiteeseen, muotoiluun ja teknologiaan? Onko sinulla taito kertoa tarinoita visuaalisesti? Jos näin on, visuaalisen viestinnän tutkinto saattaa sopia sinulle täydellisesti! Se yhdistää muotoilun, taiteen, teknologian ja viestinnän maailmat luodakseen tehokkaan visuaalisen sisällön, joka vangitsee ja vaikuttaa yleisöön.

Opintojen aikana sukeltat jännittäviin ja monipuolisiin aiheisiin. Opit kaiken graafisesta suunnittelusta ja kuvituksesta valokuvaukseen, markkinointiin ja visuaaliseen tarinankerrontaan. Tämä monipuolinen koulutus valmistaa sinut loistamaan eri luovilla aloilla ja rooleissa.

Visuaalisen viestinnän tutkinto avaa täyttäviä ja luovia uramahdollisuuksia. Se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista taiteellisia kykyjäsi ja samalla vaikuttaa ihmisten elämään. Kuvittele suunnittelevasi tyylikkäitä, käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja tai luovasi huomiota herättäviä mainoksia, jotka resonoivat kuluttajien keskuudessa.

Tai ehkä sinua kiinnostaa enemmän lumoavien animaatioiden tuottaminen tai henkeäsalpaavien valokuvien ottaminen. Oli intohimosi mikä tahansa, visuaalisen viestinnän tutkinto antaa sinulle menestymiseen tarvittavat taidot ja tiedot.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.