Keystone logo

Maisteri Ohjelmat sisään 3D-animaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Maisteri Ohjelmat sisään 3D-animaatio

Huomaatko koskaan toivovasi, että voisit toteuttaa villeimmät ideasi 3D-maailmassa? Oletko aina halunnut käyttää taidetta ja animaatiota urallasi? 3D-animaatiolla kaikki on mahdollista.

3D-animaatiotutkinnon aikana opit käyttämään ohjelmistoja realististen hahmojen ja ympäristöjen luomiseen sekä herättämään ne eloon avainkehystystekniikoilla. Pääset myös tutustumaan animaation periaatteisiin, kuten ajoitukseen, väliin, liioittamiseen ja muihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus sukeltaa muille alan aloille, kuten liikegrafiikkasuunnitteluun tai visuaalisten tehosteiden kompositioon.

3D-animaatiotutkinto voi avata monia ovia. Voit ryhtyä 3D-hahmoanimaattoriksi, luoda 3D-malleja peliteollisuudelle tai jopa tehdä web-animaatioita. Voit myös valita elokuva- ja televisiotuotannon tai erikoistehosteiden työskentelyn. Riittävällä koulutuksella ja kokemuksella sinusta voi tulla jopa itsenäinen animaattori tai ohjaaja.

Riippumatta siitä, minne tutkintosi sinut vie, sinulla on mahdollisuus olla luova ja käyttää huipputeknologiaa. Kuka tietää? Ehkä sinä olet seuraava iso nimi 3D-animaatiossa.

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.