Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Aasian liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kansainvälinen liiketoiminta
  • Aasian liiketoiminta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Aasian liiketoiminta

Päällikön tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden edetä urallaan erikoistuneilla opintoalueilla, joilla on laajennettu taito ja tieto. Ohjelman suorittaminen edellyttää yleensä yhden tai kahden vuoden opiskelua.

Mikä on mestari Aasian yrityksissä? Nämä ohjelmat perustuvat johtamis-, hallinto- ja strategisiin taitoihin, jotka ovat välttämättömiä uran uralla kansainvälisillä ja Aasian markkinoilla. Opiskelija voi valita kurssit, jotka keskittyvät globaalien talouksien perustutkimuksiin, käynnistämiseen, kansainvälisiin lakeihin, rahoitukseen ja henkilöstöhallintoon. Aasian yritystutkimuksiin keskittyvät kurssit sisältävät muun muassa kulttuurienvälisen hallinnan, Aasian maiden kulttuurin, alueellisten kysymysten, digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median, logistiikan, liiketoimintaoikeuden ja Tyynenmeren Aasian johtamisen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus ilmoittautua kielikursseihin ja harjoitteluohjelmiin.

Aasian-liiketoiminnan toteuttaminen voi tarjota opiskelijoille laajan valikoiman hyödyllisiä taitoja. Sellaisten tutkimusmenetelmien hallitseminen, joilla on vahva ymmärrys yhteiskunnallisista ja poliittisista järjestelmistä maailmanlaajuisesti ja joilla on taito kommunikoida muiden yritysjohtajien kanssa, ovat kaikki vahvoja kykyjä, jotka voivat auttaa tutkinnon suorittaneita löytämään palkitsevaa uraa.

Ohjelman hankkimisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella laitoksen ja kurssin valinnan mukaan. Tieteelliseen ohjelmaan kiinnostuneiden opiskelijoiden tulisi tavoittaa tiettyihin kouluihin lisätietoa kustannuksista, edellytyksistä ja muista vaatimuksista.

Mestari Aasian yrityksessä tarjoaa opiskelijoille erikoistunutta Aasian alueita ja monia mahdollisia kansainvälisiä urapolkuja. Valmistuessaan yksilöt voivat odottaa potentiaalisia työmahdollisuuksia tulkeina, talousasiantuntijoina, liike-elämän analyytikoina, liike-elämän neuvonantajina, lobbaajina, tutkijoina, suhdetoimintaasiantuntijoina, myyntipäälliköissä, markkinointiasiantuntijoissa, diplomaateissa, ulkomaisissa kirjeenvaihtajissa, yhteisöyhteistyöntekijöissä, kansainvälisissä suhteissa kehitysjohtajat Aasian markkinoilla.

Opiskelijat, joilla on rajoitettu pääsy tai kiireinen aikataulu, voivat löytää osa-aikaisia ​​ja verkkokurssivaihtoehtoja. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.