Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 15 Maisterintutkinnot sisään Afrikan tutkimus 2023

15 Maisteri Ohjelmat sisään Afrikan tutkimus 2023

Yleiskatsaus

Master-tason opintoja mukana erikoistuneita tutkimus tietyllä aihe tai alue ammattikäytäntöjen, jotka osoittavat taso korkeampi hallintaa kentän. Ohjelma pituudet vaihtelee yhdestä kahteen vuoteen riippuen tutkimuskohde.

Mikä on Master Afrikkalainen Studies? Ohjelma valmistaa opiskelijoita jatkamaan erittäin keskittynyt ja vaativa opinto yhdistämällä opetukseen kanssa alan tutkimusta. Opiskelijoilla on useita vaihtoehtoja suunnitella valtioiden ja monitieteinen ohjelmia suunnattu heidän erityisiä etuja. Uralla voi sisältää johdatus vertaileva koulutuksen, tutkimuksen menetelmiä, kaupungistuminen kehitysmaissa, -kulttuurisuutta Pohjois-Afrikassa, Afrikkalainen politiikka ja globaali Afrikkalainen tutkimukset.

Edut ansaita Afrikkalainen tutkimukset maisteriksi sisältää oppimisen taitoja, jotka hyödyttävät opiskelijan henkilökohtaista ja ammatillista elämää.He oppivat ongelman ratkaisemiseksi, kommunikoida, järjestellä työtä joukkueet, itse hallita ja suhde eri maassa Afrikassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Koska ohjelma pituudet vaihtelevat kouluittain, on olemassa monenlaisia ​​kustannuksia. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä yksittäisiä laitoksia, jotka kiinnostavat heitä ja pyytää tiettyjä maksu odotuksia.

Tutkinnon tämän ohjelman usein myyntikelpoista uramahdollisuuksia eri aloilta kuten henkilöstö, politiikka, julkaisutoiminta, koulutus, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, laki, lääketiede, viestintä- ja tiedotusvälineet. Se avaa oven monenlaisia ​​uravaihtoehtoja ja työpaikkojen, mukaan lukien kulttuurinen neuvonantaja, kenttä palvelu agentti, ihmisoikeusaktivisti, asianajaja, lobbaaja, YK suurlähettiläs, maahanmuutto konsultti, monikulttuurisuus yhteyshenkilön, voittoa säätiö johtaja, toimittaja, yhteisö etsivän johtaja ja ulkomaisten kirjeenvaihtaja.

Monet online vaihtoehtoja on olemassa tälle ohjelmalle, joka on hyödyllinen tuleville opiskelijoille syrjäisillä alueilla, joiden pääsy yliopisto. Se helpottaa myös nykypäivän aikuisopiskelijoiden ilmoittautua luokkiin etäopetusta moduuleja. Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Afrikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto