Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Afrikkalainen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kirjallisuus
 • Afrikkalainen kirjallisuus
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (3)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Maisteri Ohjelmat sisään Afrikkalainen kirjallisuus

  Hankkiminen maisteriksi on ylevä akateemisen uran tavoite monille opiskelijoille. Tämä saavutus tarjoaa lisää tietoja ja taitoja tietyllä koulutusaloittain ja voi avata monia uusia ovia ammatissaan.

  Sinulla voi olla miettimättä, mikä on Master Afrikkalainen kirjallisuus? Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille erikoistunut koulutusta Afrikkalainen kirjallisuuden ja henkistä historiaa ottamalla käyttöön niitä uusia lähestymistapoja ja ydin teoreettisia keskusteluja alalla. Uralla moduulit ovat kriittistä Afrikkalainen kirjallisuuden kertomuksia Intian valtameren, Afrikkalainen suosittu media, nykytrendeihin, väkivaltaa ja edustus, orjuuden Afrikkalainen maailmassa, tutkimusmenetelmiä käännöstiede ja teorioita kulttuurisen integraation.

  Edut ansaita päällikön tutkinto jatkaa aiemmin tehostettua tuottopotentiaalin. Ne voivat myös tarjota opiskelijoille ammatillista ja henkilökohtaisia ​​taitoja nopeuttaa niiden kehittämistä.Se on myös mahdollisuus erottua Vertaistuki samanlaisia ​​perustutkintoa kykyjä ja pätevyys.

  Ohjelma Kustannukset vaihtelevat yliopistojen, ja tietenkin voi kestää yhdestä kahteen vuotta. Opiskelemaan tulisi tutkia koulun perusteellisesti varmistaakseen se täyttää tavoitteensa ja saada kustannuksia odotuksia.

  Valmistuneet maisteriksi ohjelma tulee usein suuri kysyntä eri tehtävissä kansainvälisissä akateemisen. Ura kuuluu opetus, tutkimus liittyvää työtä, julkaisu, kulttuurijournalismi ja erilaisia ​​mahdollisuuksia media, arkisto työ ja kulttuuriin tai historiallista hallinta. Koska yleisesti siirrettävien taitojen opiskelijat saavat tästä ohjelmasta, kuten analyyttinen ja ongelmanratkaisu, huomiota yksityiskohtiin ja kykyä tutkimukseen, jotkut jatkaa alalla etsimällä johdon uran julkisen ja hyväntekeväisyyteen aloilla.

  Etäopetus alustat tarjoavat erilaisia ​​mahdollisuuksia kansainvälisten opiskelijoiden ilmoittautua tähän ohjelmaan. Opiskelija voi ottaa luokat täysi- tai osa-aikaisesti. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.