Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Aikuiskoulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Aikuiskoulutus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Aikuiskoulutus

  Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa opintojaan kandidaatin tutkinnon jälkeen, voivat ilmoittautua päällikön ohjelmaan. Päällikön ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeakoulututkinnon asiantuntijoilta ja tutkijoilta opiskelijalle, mikä johtaa ala-asteen hallitsemiseen.

  Mikä on maisteri aikuiskoulutuksessa? Tämä ohjelma kattaa tyypillisesti laajat aikuisten kasvatuksen kentät kaikilla tasoilla. Luokkatyötä, seminaareja, luentoja, tutkimusta ja kenttätyötä voidaan hyödyntää opiskelijan oppimistehtävien ja aikuisopiskelijoiden erilaisten kykyjen lisäämiseksi. Erikoistumisalueita tässä maisterin tutkinnossa voi olla esimerkiksi lukutaito, yhteisökehitys ja teollinen koulutus ja kehittäminen. Oppimisympäristöjen ja instituutioiden arviointi niiden parantamiseksi on usein osa tätä ohjelmaa.

  Yksi tämän ohjelman arvokkaimmista eduista on kriittisten ajattelutaitojen kehittäminen kaikilla elämän alueilla. Ammattimaailmassa tutkinnon suorittaneet saavat usein ihmissuhdetaitoja ja osaavat kehittää osaamista luomaan operatiivisia opetussuunnitelmia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia lisää työmahdollisuuksia ja korkeampia palkkoja.

  Ohjelman kustannukset riippuvat monista tekijöistä: missä ohjelma sijaitsee, jos se on verkko tai tiili- ja laastin laitos ja kuinka paljon taloudellista tukea on saatavilla. Opiskelijoiden on verrattava ja korjattava kaikkien vaihtoehtojen etuja ja haittoja.

  Aikuiskoulutuksen suorittaneiden maisteriopiskelijat ovat usein kysyttyjä koulutusuran eri kirjoissa. Opettajien, hallintovirkamiesten ja johtajien koulutusta yleensä tarvitaan lähes kaikissa maissa. On myös mahdollisuus toimia luennoitsijana tai opettajana yrityksille, joissa kyky antaa tärkeää tietoa työntekijöille on tärkeää. Aikuisten tutorointiala kaikilla oppimisaloilla on myös runsaasti tutkinnon suorittaneille alueille.

  Aikuiskoulutuksen maisteri on suosittu kenttä ja sitä voi tarjota monien yliopistojen kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.