Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Biotekniikka Aistitutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Biotekniikka
  • Aistitutkimus
Opintoalat
  • Biotieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Biotekniikka Aistitutkimus

Jos rakastat tutkimus- ja rakastat ruokaa, sitten Master Sensory Science voi olla oikea sinulle. Ei vain voit saada parempi käsitys siitä, miten ihmiset kokevat ruoan kautta aistien, mutta monet eri ura ja koulutus ovet nopeasti auki sinulle suoritettuaan opinnot.

Mikä on Master Sensory Science? Se on koulutusohjelman, joka keskittyy siihen, miten ihmiset käyttävät aistejaan, kun vuorovaikutuksessa ruokaa. Tutkimukset keskittyvät yleensä haju, maku ja kosketus. Kurssit voi kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten aistien tekniikoita ja arviointi, psykofysiikan ja kuluttajien tutkimukset. Lisäksi säännöllinen vaadittavat kurssit, opiskelijat ovat yleensä odotetaan valmistuvan aivan oman tutkimushankkeen ennen valmistumistaan. Joissakin tapauksissa tutkimushanke vie enemmistön tutkimuksen. Ohjelmat tyypillisesti yksi vuosi.

Edut opiskeluun aistien tieteen monia.Opiskelijat saavat paremmin ymmärtämään, miten ihmiset kokevat ruokaa, jotta voidaan paremmin markkinoida tuotteita kuluttajille. Se avaa myös monia uran ovia kansainvälisesti, koska monet ruoka ja tutkimus yritystä ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita valmistuneet tällä alalla.

Kustannukset Master Sensory Science riippuu pitkälti siitä, missä opiskelijat haluavat opiskella ja onko ne ilmoittautua yksi- tai kaksivuotinen ohjelma. Muut tekijät, kuten asunto, ruoka ja kuljetus, on harkittava, jos opiskelee kampuksella. Perehdy ohjelma hyvin ymmärtää kaikki kustannukset.

On monia ainutlaatuisia uramahdollisuuksia kun päätät opiskella aistien tieteen. Tutkinnon ohjelma voi pystyä työskentelemään tutkimuksen keskitytään elintarvikkeiden kehittämiseen, markkinointiin ja aistien tekniikka. Ruoka yritykset ja jopa valtion tutkimuslaitosten voi vuokrata opiskelijoille Master Sensory Science. TÃ tutkinnon voi myös johtaa opiskelijat saataisiin jatkokoulutuksen PhD ohjelma.

Opiskelijat voivat yleensä hakea verkossa joko tutkimus kampuksella tai etäopetusta. Tulet todennäköisesti tarvitse transkriptio edellisestä koulun soveltamista. Haastattelu voidaan tarvita. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.