Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Algebra 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Matematiikka
  • Algebra
Opintoalat
  • Luonnontieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Algebra

Yleensä yhden tai kahden vuoden päästä kokopäiväisen ilmoittautumisen jälkeen maisteriohjelma on korkeakoulututkinnon suorittaneiden korkeakoulututkinto. Ohjelmasta riippuen oppilaat saattavat joutua suorittamaan yhden tai useamman pääsyn tenttiin ennen sisäänpääsyä.

Mikä on mestari algebrassa ja miten se eroaa muista matematiikan asteista? Kuten ylemmän asteen matematiikassa, algebran maisteriin kuuluu tiukan tutkimuksen numeeriteorian, topologian ja sovellettujen matematiikan menetelmistä. Tämäntyyppisten ohjelmien opiskelijat ovat kuitenkin erikoistuneet algebraan ja geometriaan ja usein suorittavat tutkimustyönsä matemaattisen logiikan aloilla. Muita tähän tutkintoon sisällytettäviä alueita ovat harmoniset analyysit, tilastot, fluididynamiikka, tieteellinen laskenta ja todennäköisyys. Vaikka opinnäytetyöprojektit ovat tämäntyyppisten tutkintojen yleisimpiä vaihtoehtoja, opiskelijoilla voi olla mahdollisuus kehittää hankkeita tiedekunnan tai paikallisten yritysten rinnalla.

Kun he suorittavat tutkimuksensa, alan opiskelijat kehittävät usein vahvaa laskennallista osaamista, tietämystä erilaisista matemaattisiin ohjelmistoihin ja erinomaisia ​​analyyttisiä kykyjä. Nämä taidot voivat tarjota pysyviä hyötyjä uransa ja henkilökohtaisen elämänsä opiskelijoille.

Master-tutkintojen faktorikustannukset voivat olla hankalia, koska laitos, opiskelijan kieli, yliopiston sijainti ja opiskelija-asema ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa hinnan vaihtelun. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi opiskelijoiden on otettava yhteyttä suoraan tuleviin kouluihinsa lisätietoja varten.

Matematiikan ala tarjoaa elintärkeän selkärangan useille toimialoille ja tieteille. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneiden ammattipätevyys on merkittävä ja voi ottaa opiskelijat tutkimuslaboratorioista luokkahuoneeseen - tai jopa kokoushuoneeseen. Valmistuneet voivat olla koululaisia, vakuutusmatemaatikkoja, tilastotieteilijöitä, tutkijoita ja analyytikoita, vaikka rahoitus- ja teknologiateollisuudessa on monia muita mahdollisuuksia.

Matematiikan tutkinnot kuten algebrassa suoritetut päälliköt ovat yleensä kampus-riippuvaisia, koska ne edellyttävät laboratoriotyötuntia ja läheistä yhteistyötä tiedekunnan kanssa, vaikka jotkut ohjelmat voivat tarjota verkkokursseja osana opetussuunnitelmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.