Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Aluesuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Aluesuunnittelu
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Aluesuunnittelu

  Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka tunnistaa opiskelijat ylentääkseen valitsemillaan akateemisilla aloilla keskittyneillä osaamisen rakentamiskursseilla. Ohjelmat vaativat tyypillisesti yhden tai kahden vuoden opiskelua.

  Mikä on aluesuunnittelun maisteri? Näiden ohjelmien avulla opiskelijat voivat rakentaa maantieteellisiä opintojaan käsittelevän käsitteellisen ymmärryksensä ja uransa johtamistaitoja alueellisiksi tai kaupunkisuunnittelijoiksi kaupallisissa olosuhteissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus ymmärtää, miten kaupunki- ja aluesuunnittelulla on todellista vaikutusta asukkaiden hyvinvointiin ja oppia tekemään yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa parannushankkeissa. Kurssilla voi olla taloustiede, muotoilu, oikeusoppi, terveys ja turvallisuus, budjetointi, ympäristötutkimus ja infrastruktuuri. Pääsymaksu voi vaatia edeltäviä kursseja tai kandidaatin tutkintoja asiaankuuluvissa aiheissa kuten taloustieteessä, matematiikassa ja maantieteessä.

  Suorituksen suorittaminen aluesuunnittelussa voi tarjota monia hyödyllisiä etuja. Opiskelija osaa oppia arvokkaita organisaatiota, viestintää ja johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneiden uran, kilpailukykyisten palkkojen ja henkilökohtaisen luonteen rakentamisen kannalta.

  Ohjelman hankkimisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella kunkin laitoksen sijainnin mukaan. Potentiaalisia opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä tiettyihin kouluihin, jotka tarjoavat halutun ohjelman lisätietoa kustannuksista ja muista vaatimuksista.

  Opiskelija voi odottaa hyödyntävän aluesuunnittelun astetta monissa palkitsevissa uranäkymissä. Mahdollisia asioita, jotka auttavat kasvattamaan ja parantamaan yhteisöjä, ovat kaupunkeja ja alueellisia suunnittelijoita, yhteisökehittäjiä, asuntojohtajia, julkishallinnon virkamiehiä, valtion virkamiehiä, rakennusvalvojia, maisemasuunnittelijoita, kiinteistönvälittäjiä, kehityskeskuksia ja ympäristöpäälliköitä. Alueelliset suunnittelijat työskentelevät usein eri puolilla yhteisöä, kuten paikallishallintoa, poliittisia järjestöjä, ympäristövirastoja ja terveyskeskuksia.

  On olemassa monia kansainvälisiä ja joustavia osa-aikaisia ​​kurssivaihtoehtoja erilaisten opiskelijoiden majoittamiseksi. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.