Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Amerikkalainen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Amerikkalainen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Amerikkalainen kirjallisuus

Master-tason tutkimuksiin kuuluu valmistumisen opiskeluun ohjelma keskittyi tiettyä kohdetta, joka voi valmistella tutkinnon edelleen niiden tietoon tietyn alan tai etenemään urallaan. Ohjelmat yleensä viimeisenä kaksi vuotta.

Sinulla voi olla miettimättä, mikä on Master amerikkalainen kirjallisuus? Tämä koulutusmahdollisuuksia tarjoaa kattavan koulutuksen kaikilla Englanti tutkimuksia. Uralla voidaan tarjota kielitieteen, filologia, kirjallisuuden teoria, historian kritiikki, suuret kirjallisuuden liikkeet, yksittäiset kirjoittajat, fiktio, playwriting, kieli ja identiteetti keskiajan Englannissa, yhteiskuntarakenne kirjallisuuden, retoriikkaa ja koostumus, nykyaikainen kirjailijoita, kielioppi ja tyyli kirjailijat ja aikakausilta.

Amerikkalaista kirjallisuutta opiskelijat saavat erilaisia ​​korvaamaton taidot, mukaan lukien ymmärryksen lisääntyessä kirjallisuuden kirjoittaminen osaamista ja tiimityötä.Opiskelija kehittää myös vakaa perusta uusinta kehitystä kirjallisuuden analyysiin, kritiikkiä ja tutkimusta.

Ohjelmat amerikkalaisessa kirjallisuudessa on kansainvälistä vetovoimaa. Kuitenkin, koska ei ole kahta ohjelmat ovat samat, kustannukset joukossa vaihtelevat. Tästä syystä tuleville opiskelijoille tulee ottaa yhteyttä ne, jotka kiinnostavat heitä saadakseen kustannuksia odotuksia yksityiskohtia.

Amerikkalainen kirjallisuus maisteriksi voi johtaa työllistymismahdollisuuksia, jotka ovat erilaisia. Se esittelee luonnollinen rata tuloa Ph.D. ohjelma, sekä erilaisia ​​työtehtäviä. Taiteellinen teollisuus ovat yhä olennainen osa tänään 's talouden, ja tämä aste on ainutlaatuinen polku kohti työtä laaja valikoima tieteenalojen taiteen, journalismin ja kirjallisuuden professorin, ohjaajia, kirjailijoita, kustantajia, toimittajia ja markkinointi johtajat.

Yliopistot tarjoavat enemmän vaihtoehtoja aikuisopiskelijoille, jotka tekevät ilmoittautuminen helpompaa ja suoraviivainen tarpeisiin aktiivisen ammattilaisia ​​etäopetusta alustoilla. Online-luokat tarjoavat mukavuutta ja joustavuus opiskelijoille kaikkialla maailmassa. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.