Keystone logo

87 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taloustieteen opinnot
 • Kirjanpito
 • Ammatillinen kirjanpito
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (87)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito

  Jos haluat siirtää tietosi tietyllä aihealueella, saattaa olla viisasta suorittaa maisterin tutkinto. Tämä jatkokoulutusohjelma kestää keskimäärin kaksi vuotta, ja se voi auttaa sinua hankkimaan työelämässä tarvittavia taitoja. Useita kouluja ympäri maailmaa on ohjelmia, joista saatat olla kiinnostunut osallistumisesta.

  &nbsp

  Mikä on Master in Professional Accounting? Tämä on korkeakoulututkinto, joka on tyypillisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Ohjelman aikana opiskelijat oppivat kehittyneitä kirjanpitoperiaatteita, jotta he voivat työskennellä ammattialan kirjanpitäjien tai taloudellisten ammattilaisten valmistumisen jälkeen. Opiskelun aikana opiskelijat oppivat myös taloustieteistä, yhteisistä liiketoimintakäytännöistä ja rahoituksesta. Jotkut oppilaitokset ehdottavat, että opiskelijat hakevat tätä ohjelmaa aikaisin, koska täplät yleensä täyttyvät nopeasti.

  &nbsp

  On olemassa useita etuja ammatillisen laskentatoimen hankkimiseen. Saamiesi tietojen avulla voit valmistautua erilaisiin taloudellisiin tehtäviin yrityksille eri puolilla maailmaa. Monissa maissa voit saada sertifikaatin tai jäsenyyden CPA-organisaatioon valmistumisen jälkeen. Monet opiskelijat, joilla on vahvat analyyttiset taidot, menestyvät kursseillaan ja kokevat suurta menestystä tutkinnon suorittamisen jälkeen.

  &nbsp

  Koulutukseen osallistumisen kustannukset vaihtelevat. Kouluja on ympäri maailmaa, ja ne kaikki veloittavat erilaisia ​​maksuja. Jos haluat enemmän konkreettisia tietoja opetuksen kustannuksista, on parasta tarkistaa sen koulun hallintovirastossa, johon haluat osallistua.

  &nbsp

  Valmistuttuaan opiskelijoilla on yleensä useita uramahdollisuuksia. Valmistuneet voivat työskennellä kansainvälisten tilitoimistojen tai tilintarkastajina. Lisäksi on olemassa useita muita työpaikkoja, joihin he voivat saada, mukaan lukien talousjohtaja, johtokunnan kirjanpitäjä, talouspäällikkö, liike-elämän konsultti, rikostekninen kirjanpitäjä tai veroasiantuntija.

  &nbsp

  Jos haluat jatkaa tätä tutkintoa, katso sitten verkossa löytää oikea vaihtoehto sinulle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.