Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset biotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Ammatilliset biotieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset biotieteet

  Professional Master on tutkinto, joka on tarkoitus antaa opiskelijoille samanaikaisesti oppia ja kehittyä suoran työkokemus tietyllä alalla. Seurauksena kahden opetussuunnitelman, valmistuneet ovat usein hyvin valmiita tekemään työvoiman Valmistuttuaan.

  Mikä on Professional Master Biologia ja biotieteet? Tämä erityisesti polku tutkimus keskittyy tutkimukseen elämän, myös mikro-organismit, kasvit ja eläimet. Koska laaja leviäminen aiheista sisältyvät tällä alalla, monet maisteriohjelmien kapea opiskelijoita 'keskittyä tiettyyn tutkimuskohde kuten lääketeollisuus. Tällä alueella ohjelmat myöntää opiskelijoille pääsyn useisiin eri korvaamaton resursseja oppimiseen. Esimerkiksi opiskelija voi pariutua yhdistelmä eri lääkeyhtiöiden, lääketieteellinen tutkimus virastot ja yliopistot tarjoavat opetusta alalla biologian.

  Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita biologiasta ja biotieteiden, merkittävin hyöty tämän polun tutkimus on jalka ylös se tarjoaa työllisyyden kokemus. Useita vuosia tutkimus- ja lab työtä voi merkitä paljon käytännön, teknistä ymmärrystä. Tämä kokemus voi puolestaan ​​luovat vahvan perustan menestyksekkään uran alalla.

  Jokainen Professional Master Biologia ja biotieteet osallistuu erilaisia ​​kustannuksia. Paras tapa oppia tietyn koulun 's lukukausimaksuja ja osanottomaksut on soittaa ja kysyä hakutoimistopalvelut.

  Professional Master Biologia ja biotieteet voi kääntää useita uraa, erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä biologeja. Tutkinto voi sallia opiskelijat voivat erikoistua tietojaan alan useilla eri erityisaloilla, kasvien biologiasta epidemiologia. Riippuen opiskelijan 's keskittyä, hän voi halutessaan tulla laboratorioteknikko tai tutkija.Jotkut kentät voivat vaatia vielä korkeakoulujen ja opiskelijoiden haluavat harjoittaa tutkimustehtävissä näillä alueilla usein valitsevat loppuun enemmän koulunkäynnin ennen työnhakijaksi.

  Lopulta Professional Master Biologia ja biotieteet voi olla erittäin edullinen uran edetessä. Voit aloittaa prosessin paikallistamiseen ja soveltamalla ihanteellinen ohjelma sinulle, käyttää haettavissa listaus kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.