Keystone logo

10 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Ammatilliset humanistiset tieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Ammatilliset humanistiset tieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Ammatilliset humanistiset tieteet

  Professional Master on polku tutkimuksen, jossa yhdistyvät koulutus ja työkokemus tietyllä alalla. Mennessä he valmistuvat opiskelijat saavat syvällistä ymmärrystä heidän tutkimuskohde sekä ammattitaidon kentässä.

  Mikä on Professional Master Humanistinen? Tämä tutkinto voi kestää useita muotoja, mutta yleensä keskitytään kulttuurin tutkimuksen ja yhteiskunnan. Jokainen ohjelma on ainutlaatuinen, jossa eri joukko vaatimuksia ja opetussuunnitelman. Jotkut koulut tarjoavat ohjelmia, jotka ovat melko määrätty, kun taas toiset opiskelijat voivat olla avainasemassa luomassa omaan opetukseensa ja tutkimalla eri aloilla. Uralla voi sisältää luokat soveltavaa sosiologia, politiikka, viestintä ja journalismi, taloustieteen ja kieli taiteet. Opiskelijat yleensä tulee valita yksi tai kaksi näistä alueista voidakseen erikoistua tutkintoon.

  Yksi keskeinen etu tässä määrin on sen valtava valikoima aihe.Humanistiset kattavat monia eri osa inhimillisen kulttuurin ja yhteiskuntatieteissä. Tämän valtavan tutkimuskohde, opiskelijat voivat halutessaan keskittyä erityisesti puoli, joka kiinnostaa heitä eniten.

  Kustannukset näistä ohjelmista vaihtelevat kouluittain. Jos haluat tietää tarkempia tietoja opetusta tietyn ohjelman, ota yhteyttä koulun suoraan hakutoimistopalvelut.

  Professional Master Humanistinen on melko avoin kannalta uran. Koska opetussuunnitelman näistä ohjelmista voi ottaa monia muotoja, tutkinto voi mahdollistaa opiskelijoiden keskittyä useita eri aloilla, kuten historia, tutkimus uskonnon, sosiologian ja politiikan. Lisänä koulunkäynti, valmistuneet voivat löytää työtä kuin tutkijoita, poliitikkoja ja lakimiehiä. Ne voivat myös tulla työvoiman toimittajina tai käyttää taitojaan voittoa työtä.Lopulta Professional Master Humanistinen ohjelma voi johtaa opiskelijoita monin eri palkitsevaa ja stimuloiva ammatillinen suuntiin.

  Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää monien Professional Master Humanistinen ohjelmia tällä hetkellä saatavilla ja alkaa hakuprosessi, ensimmäinen askel on löytää koulu, joka vastaa tarpeitasi ja auttaa sinua saavuttamaan ammatillisia tavoitteita. Meidän hakutietokanta ohjelmat voivat olla erittäin hyödyllistä tässä suhteessa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.