Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Ammatilliset oikeustieteen opinnot
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset oikeustieteen opinnot

   Hankkiminen ammatillinen maisterin tutkinto voi osoittautua hyödylliseksi erityyppisille henkilöille. Niille tuoreeltaan perustutkintoa koulun voi olla seuraava ensivaiheen koulutustaan ​​ennen työmarkkinoille. Myös niille, jotka ovat jo työmarkkinoilla se voi toimia katapultti saada heidät seuraavan askeleen urallaan.

   Professional Master Oikeustieteen on tutkinto, joka on kannustaa etenemistä niille, joilla lain taustalla. Tämä ohjelma perustuu yksilön tämänhetkisen tietämyksen lain ja laajentaa ymmärrystä keskeisten oikeuden käsitteitä ja sovelluksia. Riippuen yksilön painopistealue on tarkoitus antaa heille syvemmän tiedon ja antaa heille mahdollisuuden kunnostautua sisällä että valittu pitoisuus. Kun suoritettuaan opiskelijat ovat valmiita jatkamaan erilaisia ​​uran lain puitteissa kenttään.

   Vaikka tutkinto keskittyy silti valmistaa opiskelijoita uraa eri aloilla ja tieteenalojen. Käskyt lain on käytetty muodostamaan monia sääntöjä ja määräyksiä eri toimialojen ja sellaisena oikeuden opintoja voidaan soveltaa eri aloilla ja tehtävissä.

   Kukaan ei ole asetettu kustannuksia Professional Master Law. Sijainti toimielimen, keskimääräiset kustannukset osallistumisprosentti ja onko sinulla opiskella verkossa tai kampuksella kaikki osaltaan ohjelman kustannukset.

   On lähes rajaton mahdollisia uravaihtoehtoja tämän tutkinnon. Monet henkilöt, jotka harjoittavat sitä jo lain puitteissa alan niin paljon oleskelua sisällä ja käytännössä jonkinlaista asianajaja. Yksilöt on myös mahdollisuus toimia konsultteja tai ohjaajat eri yrityksille, mahdollisesti keskittyen tiettyihin liiketoiminnan osa, kuten sopimuksia tai neuvotteluja.

   On olemassa useita koulun vaihtoehtoja jatkaa Professional Master Law.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.