Keystone logo

41 Maisteri Ohjelmat sisään Animaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Animaatio
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (41)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Animaatio

Päällikön tutkinto kestää noin 2-3 vuotta, riippuen opiskelijan aikataulusta. Tämä on kaksivuotinen tutkinto, joka yleensä otetaan neljän vuoden kandidaatin ohjelman päätyttyä. Tämä tutkinto on usein hyvä valinta opiskelijoille, jotka toivovat korkean tason uran omalla alallaan.

Mikä on maisteri animaatiossa? Digitaalisen median leviämisen myötä animoitujen ominaisuuksien kasvu on alkanut nousta ympäri maailmaa. Monet mainokset, elokuvat ja televisio-ohjelmat luottaa animaatioon tavalla tai toisella. Master-kurssit ovat yleensä intensiivisempää kuin kandidaatin kursseja, ja ne voivat vaatia luomaan portfolio tai kirjoittamalla opinnäytetyön ennen valmistumista. Aiheet voivat sisältää kaiken animaatiohistorian ja taidekriittisen arvostelun, 3-D-sarjakuvahahmojen animaation ja ympäristön kehityksen.

Päällikön tutkinnon suorittaminen voi auttaa oppilaiden viestintätaitoja, mikä on hyödyllistä, kun lähetät viestejä luomuksiisi. Lisäksi oppilaat oppivat kriittisen ajattelun taitoja ja kykyä ratkaista ongelmat nopeasti, mikä voi johtaa menestykseen yleisesti nopeassa ympäristössä.

Nykypäivänä voi olla vaikea ennustaa, kuinka paljon koulu saattaa maksaa ilman asianmukaista tutkimusta. Opiskelijan on ymmärrettävä, että jokainen koulu on hinnoiteltu eri tavoin erilaisten tekijöiden vuoksi, mukaan lukien kuinka kauan he osallistuvat ja missä koulu sijaitsee.

Koska maisterin tutkinto voi valmistaa tutkinnon animaatioalan asiantuntijoita ja voi edetä uraansa, on olemassa useita työllistymismahdollisuuksia, joissa on maisteri animaatiossa. Henkilö voi tulla kuvakäsikirjoittaja taiteilija, konseptin taiteilija tai merkin suunnittelija. Nämä animaattorit keksivät usein käsitteitä, joita käytetään elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Tuotantoapulaisia ​​valitaan usein myös tästä altaasta.

Animaation maisteri voidaan ottaa useille paikallisille korkeakouluille. Kuitenkin, jos opiskelijat haluaisivat mieluummin viettää aikaa kampuksella tai olla kiireinen aikataulu, online-luokat voivat olla saatavilla animaation. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.