Keystone logo

33 Maisteri Ohjelmat sisään Antiikin historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Antiikin historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Antiikin historia

Maisterintutkinto on edistyksellinen koulutusohjelma opiskelijoille kokonaan omistettu omalla alallaan. Useimmat ohjelmat kestää kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun ja vaativat, että opiskelijat toimittaa opinnäytetyön.

Joten mikä on Master antiikin historia? Nämä ohjelmat kehittää opiskelijan ymmärrystä menneisyyden yhteiskunnissa. Jatkokursseja historiassa tyypillisesti keskittyvät klassisen Kreikan ja Rooman sivilisaatioiden. Opiskelija voi oppia muinaisten valtakuntien muokanneet nykymaailmassa ja vaikutti politiikka, uskonto, tieteen, taiteen ja filosofian. Jatko-opiskelijat voivat joutua tekemään omaa tutkimusta tarkastamalla historiallisia asiakirjoja ja analysoivat uusia löytöjä arkeologiaa. Opiskelijat voivat oppia kriittisesti arvioida näyttöön ja kehittää omaa ajatuksia antiikin elämästä.

Valmistuneet saavat syvemmän ymmärryksen muotoutumista nykymaailmassa. Tämä perustava tietämys mahdollistaa analyysi nykyisestä politiikasta, laki, ja kansainväliset suhteet.Opiskelijat oppivat tutkimuksen taitoja, jotka antavat ne voisivat paikallistaa ja kritiikki hämärtää tietoa. Monet parantaa kirjoittaminen ja puhuminen kykyjä samoin.

Jokainen ohjelma on erilainen, ja kustannukset voivat vaihdella huomattavasti riippuen yliopistosta. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä tunnustukset yksiköille lisätietoja. Online yliopistot ovat yleensä halvempia, koska opiskelijoiden ei tarvitse maksaa kuljetuksen tai ylimääräisiä elinkustannukset liittyvät perinteisten yliopistojen kanssa.

Valmistunut kehittynyt aste muinaisten löytyy usein työtä opettajana. Saattaa olla mahdollista opettaa eri tasoilla koulutusjärjestelmän. Sen lisäksi, että työ edessä opiskelijoiden luokkahuoneessa, jotkut valmistuneet auttaa kehittämään opetussuunnitelmaa. He voivat analysoida, muokata ja kirjoittaa uutta materiaalia. Nämä taidot voi kääntää multimediamarkkinat, ja jotkut vastavalmistuneiden työtä kirjailijoita tai konsultteina julkaisuja ja viihdettä projekteja.Tutkinnon voi toimia myös museoiden kuraattorit tai lainaavat asiantuntemusta tutkimushankkeita.

On tärkeää ottaa huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista, ennen kuin päätetään erityistä opinnot. Monet online-ohjelmat tarjoavat samantasoisen koulutuksen kuin perinteiset astetta, mutta joustavammin. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.