Keystone logo

52 Maisteri Ohjelmat sisään Arkeologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Arkeologia
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (52)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Arkeologia

  Master 's tutkinto on mahdollisuus merkonomien erikoistua koulutusaloittain. Tutkinnon suorittamiseen usein toteuttamatta useita pakolliset kurssit ja yrityksen henkilökohtainen tutkimusprojekti.

  Mikä on Master arkeologia? Arkeologia on kartoitus ihmisen historian tutkimuksen avulla fyysinen esineitä. Master 's tutkinto-opiskelijat tällä alalla on melko vähän oppia, kuten kaivaminen tekniikoita. Ennen osallistuvia kaivaus työmaalla, opiskelijoiden täytyy hioa teknisiä työmaan taitoja, joiden avulla he huolellisesti paljastamaan ja oikein säilyttää esineitä. Ohjelman opetussuunnitelma voi osallistua myös kursseja ihmiskunnan historiassa, antropologian ja historian. Ne opiskelijat, jotka haluavat keskittyä uraansa tietyllä maantieteellisellä alueella voi myös otettava aluetutkimukselle luokissa.

  Selkein hyöty tämän polun tutkimus on mahdollisuus se myöntää opiskelijoille paljastaa historiaa.Arkeologia voi olla hyvin palkitsevaa työtä, varsinkin kun se tulee kaivu ja tulkkaus antiikin esineitä. Kursseista Näiden ohjelmien usein avulla opiskelijat melkoisesti kenttätutkimusta ajan, mikä antaa heille tunteen tämän lisäansiot kurinalaisuutta.

  Mitä kustannuksella saada master 's tutkinto arkeologian, kouluissa vaihtelevat yleensä kustannuksiltaan. Jos haluat tiedustella ohjelman 's lukukausimaksuja ja osanottomaksut, ota hakutoimistopalvelut suoraan.

  Mestari Arkeologia valmentaa palkitsevaa työtä yhteisen aloilla arkeologian ja historian. Paitsi työskentelee arkeologit, valmistuneet voivat mennä uraa tutkimus- historioitsijat, professorit ja museo johtajat. Nämä ovat älyllisesti stimuloivaa ja harjoittaa ammatteja, jotka vaativat korkeaa osaamista, ja Master arkeologian tarjoaa ihanteellisen perustan näiden uran.

  Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää monien arkeologia ohjelmia ympäri maailmaa voivat aloittaa tutkimuksen kanssa haettavissa tietokannasta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.