Keystone logo

100 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Arkistointitiede
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (100)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede

Maisterintutkinnon suorittaneelle henkilölle tehdään ammattiuran erikoistutkimus. Tämä jatkotutkinto osoittaa aiheen kehittyneen hallinnan, ja se kestää yleensä 1-3 vuotta.

Mikä on arkistotieteen maisteri? Tämä on korkeakoulututkinto-ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita uran hallintaan. Säilytys, arkistointi ja digitalisointi ovat vain muutamia tapoja, joilla tutkijakoulu voi vuorovaikuttaa ammattimaisesti nykyisten tai historiallisten tietueiden, asiakirjojen, taiteen, kirjojen ja muiden esineiden kanssa. Esimerkiksi ammattilainen voi analysoida aiheita, kuten tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia, hallinnoimalla kulttuuri-artefakteja ja käsittelemällä kokoelman hoitoa ja käyttöä.

Tietojenkäsittelyn ja digitoinnin tuntemus on hyödyllistä eri ammateissa, ja useimmat säilytystyöt edellyttävät tarkkaa yksityiskohtelua.Opiskelijat, jotka kehittävät näitä taitoja ja kykyjä, ovat todennäköisesti saavuttaneet alan johtajuuspaikkoja.

Määrittelyn sijainti ja taso ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat eri korkeakoulujen ja oppilaitosten arkistotutkimusohjelmien kustannuksiin. Halutun lopputuloksen tarjoavan ominaisuuden tutkiminen voi auttaa opiskelijaa määrittämään oikean ohjelman ja arvioimaan taloudelliset vaatimukset.

Yksityishenkilöt, jotka ansaitsevat master-tutkinnon arkisto- ja rekisterinhallinnassa, museotutkimukset ja niihin liittyvät erikoistumiset arkistotieteen alalla, voivat löytää museon kantoja, kuten kuratointia, arkistointia ja näyttelyn suunnittelua. Tutkijakoulu voi toimia digitaalisena varainhoitajana, tietosuoja- ja käyttöoikeusasiantuntijana tai tietohallintopäällikkönä yritykselle, valtion virastolle, terveydenhuollon laitokselle tai yliopistolle.

Opiskelijoilla on yleensä mahdollisuus ilmoittautua kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, ja online-luokat ovat usein saatavilla niille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun tai eivät voi siirtyä alueelle, jossa haluamasi yliopisto sijaitsee. Löydä mahdollisuutesi, joka täyttää tavoitteet, hakea alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.