Keystone logo

25 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Yhdyskuntatekniikka Arkkitehtoninen suunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Yhdyskuntatekniikka
  • Arkkitehtoninen suunnittelu
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (25)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Yhdyskuntatekniikka Arkkitehtoninen suunnittelu

Ne, jotka ansaitsevat maisteriksi ovat erittäin arvostettu niiden tavoitetta olla sitkeä asiantuntijoita alallaan. Maisteriohjelmaan yleensä kestää noin kaksi vuotta, ja hakijat tarvitsevat usein suorittaa kandidaatin ohjelma ennen hakemista

Mikä on Master Arkkitehti Engineering? Tämä koulutusohjelma kattaa kehittyneitä liittyviä aiheita sekä siviili- ja arkkitehtoninen suunnittelu. Core kurssit ovat tyypillisesti rakennusten suunnittelussa, ympäristöanalyysi, talouden ja tilastollinen analyysi. Opiskelija voi myös valita erikoistumisen riippuen niiden pitkän aikavälin uraan liittyviä tavoitteita. Erikoisalojen liittyvät materiaalit ja rakenteet, rakennuttamispalvelut, ja talotekniikkaan tarjotaan eniten toimielimissä.

Insinöörit ja arkkitehdit, jotka haluavat kunnostautua uransa ja saada jatkokoulutus sekä teoriassa että sovellus voi hyötyä Master Architectural Engineering ohjelmassa.Valmistuneet ovat usein palkitaan vaivaa hankkimalla tuottavammista tehtävissä arvostettujen yritysten tai julkisyhteisöille.

Kustannukset saattamaan tämän maisteriohjelman vaihtelee yliopistojen. Tunnustukset osasto Kunkin yliopisto voi tarjota nykyarvoinformaation ja näkemystä mahdollisista opetusta muutoksia ja ylimääräisiä vaaditut maksut.

Kun valmiiksi Master Arkkitehti Engineering valmistuneet joutuvat usein työskentelee siviili- tai arkkitehtoninen insinöörit suurille yrityksille, jotka rakentaa rakennuksia, voimalaitokset, vedenkäsittely tilat ja muut kaupalliset ja kunnalliset rakenteita. Opiskelijoille, jotka ovat aikaisempaa kokemusta alalla voivat hyödyntää tutkintoaan aloittaa oman suunnittelun ja rakentamisen yritys. Toiset voivat yletä osaksi projektinhallinnan ja johtajuuden tai palvella yleisölle valtion ylläpitämä yhdyskunta- ja infrastruktuurin joukkue.

Jotkut laitokset voivat tarjota verkkokursseja että lasketa maisteriksi. Työskentelevät ammattilaiset yleensä löytää, että online-kurssien tarjoavat aikataulutus joustavuus ja mukavamman oppimisympäristö. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.