Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Filosofia Arvoteoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Filosofia
  • Arvoteoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Filosofia Arvoteoria

Kun olet saavuttanut kandidaatin tutkinnon, voit päättää jatkaa opintoasi kohdetta päällikön ohjelmassa. Päällikön tutkinto kestää tyypillisesti kaksi vuotta, riippuen siitä, kuinka monta kurssi kerralla kerralla, ja osallistutko kouluun kesän aikana.

Tarkemmin sanottuna, mikä on Master Theory-teoria? Tämä tutkinto tutkii, miten eri valtiot vuorovaikutavat kansainvälisellä tasolla keskittyen siihen, miten valtiot voivat saavuttaa tavoitteensa inhimillisesti. Kaksi tapaa, jolla tämä ohjelma voi olla erilainen, on ymmärtää, miten ratkaista ristiriidat valtioiden välillä tai miten tällaiset ristiriidat voidaan välttää. Jotkin alan kursseja ovat kansainvälinen rahoitus ja vieraat kielet.

Tämä ohjelma voi opettaa sinulle monia arvokkaita taitoja, mukaan lukien konfliktien ratkaiseminen, organisaatio ja kulttuuriherkkyys. Konfliktien ratkaiseminen ja kulttuurinen herkkyys auttavat sinua vuorovaikutuksessa uusissa tai vaikeissa tilanteissa, kun taas organisaatio on taito, jota voit soveltaa jokaiseen elämään.

Voit laskea odotetut kustannukset päällikön tutkintoon harkitsemalla rekisteröintimaksuja ja verkkokurssivaihtoehtoja. Jos sinun on siirryttävä, elinkustannukset voivat muuttua, joten se on toinen tietopiste, joka sisällytetään analyysiisi. Korkeammat tutkinnot tarjoavat usein stipendejä, joten etsi mitä tahansa kentälläsi.

Arvoteorian tutkinto-tutkinto voi valmistautua useisiin työpaikkoihin. Yksi alue, jota voit etsiä työtä, on valtion työpaikoilla. Valtion virastot tarvitsevat usein ihmisiä, jotka voivat selata kansainvälisten valtioiden toisinaan ristiriitaisia ​​toiveita. Jos keskityt tämän alan arvopuoleen, etsi työpaikkoja kansainvälisiltä yrityksiltä. Monikielisten kulttuurien tuntemus on hyödyllinen myös koulutustyöhön.

Tämä tutkimusala on monissa yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Jos voit suorittaa tutkintonne verkossa, tämä avaa sinulle lisää mahdollisuuksia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.