Keystone logo

28 Maisteri Ohjelmat sisään Astrofysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Avaruustieteet
  • Astrofysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (28)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Astrofysiikka

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa virallisen koulutuksen ulkopuolella kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto on suosittu vaihtoehto. Tämäntyyppinen ohjelma pureutuu syvemmälle ensisijainen tutkimuskohde ja kestää tyypillisesti noin kaksi-neljä vuotta.

Mikä on Master Astrophysics? Master astrofysiikan on jäsennelty, tutkimuksellista ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat paremmin kehittää tietojaan maailmankaikkeuden ja fysiikan sisällä dynaamisessa ympäristössä. Tyypillisiä kurssit ovat aiheita, kuten korkean energian astrofysiikka ja dynamiikka, astrophysical esineitä ja avaruuden plasma, kosmologia, havainnoivaa ohjelmistojen kehittäminen, sekä ajankohtaisia ​​asioita ja tapahtumia astrofysiikan. Opiskelijat ohjelmassa valmiiksi pitkälle erikoistuneita tutkimushankkeita, jotka voivat ulottua useita lukukautta. Tämä ohjelma on asianmukainen valmistautuminen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tohtorin tutkinto ja ne, jotka ovat kiinnostuneita tulossa college professorit.

Valmistuneet ovat kehittäneet taitoja taitavia riippumatonta tutkimusta niiden halutut kentät. Maisterin tutkinto antaa heille hyötyä etsiessään työtä astrofysiikan. Opiskelijat, joilla tämä tutkinto oppinut vuorovaikutuksessa professorit eri puolilta maailmaa ja verkko tulevaa uraa ja tutkimuksen mahdollisuuksia.

Kustannukset tämän ohjelman riippuu laitoksen ja rakenne erityisen ohjelman. Hakutoimistoon on valmiina vastaamaan kysymyksiin, joihin ei vastata siitä koulun verkkosivuilla. Riittävä tutkimus auttaa opiskelijaa tekemään tietoisen päätöksen.

Monet valmistuneet päättävät jatkaa ja jatkaa tohtorin tutkinnot tähtitieteen ja turvallista kannat professorit yliopistoissa ympäri maailmaa. On vahva päällekkäisiä uran perustuvat tähtitieteen ja ne perustuvat astrofysiikan.Muita uraa muun muassa Research Associates, toisen asteen opettajat, ja kehittävät uusia ja parempia tähtitieteelliset kojeet.

Master of astrofysiikan vaatii sekä intohimoa ja sitoutumista. Se on elintärkeää kiinnostuneita opiskelijoita Tutkimme aktiivisesti erilaisia ​​ohjelmia, joilla varmistetaan, että yhdessä he valitsevat tulee olemaan eniten kiinnostavat heitä, ja laittaa ne oikeaan uran. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.