Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ateriapalvelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Ateriapalvelu
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ateriapalvelu

Ansaita maisteriksi on erinomainen tapa pikakäynnistys oman uran ja anna onnistunut ja kehittynyt asentoon. Ilmoittautua maisteriohjelman, sinun on ensin ansaita kandidaatin tutkinnon. Opiskelijat, jotka päättävät jatkaa opintojaan usein merkittävä etu.

Mikä on Master Catering? Pohjimmiltaan ansaita tutkinto catering valmistaa opiskelijoita toimimaan ravintola-alalla tai muiden elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta yritys. Kurssit yleensä keskittyvät ajan ja resurssien hallinta, budjetointi, markkinointi, kirjanpito, varastonhallinta, ja palkata käytäntöjä. On tärkeää, että opiskelijat ymmärtävät, että koulutusohjelman catering muistuttaa enemmän liiketoimintaa ohjelmaa kuin kulinaarinen yksi. On harvinaista, että kurssien keskittyä ruoanlaittotaitoihimme.

Opiskelu catering antaa opiskelijoille erinomaisen ajanhallintataitoja ja valmistaa heitä menestymään liike-elämään.Tutkijat ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä hyötyvät myös saada johdolla ja johtamistaitoja he tarvitsevat aloittaa oman yrityksen tai toimivat olemassa olevan yrityksen.

Liittyviä kuluja ansaita maisteriksi catering vaihtelevat melkoisesti. Monet tekijät, kuten koulun ja ohjelma valinta, samoin kuin maan tutkimuksen, vaikuttavat opetusta ja muita maksuja. Tee tutkimusta tietää, millaista kustannukset ovat ilmoittautumalla.

Se voi tuntua catering on erityinen painopistealue, joka sallisi vain muutaman uravaihtoehtoja, mutta on itse asiassa monilla aloilla, jotka catering asteen valmistuneet voivat harjoittaa, kuten ruokapalvelu, ruokaa markkinointi, ravintola hallinta, ja ravintola hallinta. Erityisiä toiminut muun muassa vieraanvaraisuus johtajille, vuokraamalla koordinaattorit, operaattorit, markkinoijat, avustaja johtajat, ja catering johtajat. Catering on ainutlaatuinen kenttä, joka tarjoaa valmistuneet monia mahdollisuuksia.

Jos olet kiinnostunut koulutus catering, Aloita jo tänään. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.