Keystone logo

40 Maisteri Ohjelmat sisään Auditointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taloustieteen opinnot
 • Auditointi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (40)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Auditointi

   Tilintarkastus on ydinalueen Accounting kurinalaisuutta (myös sovellusten aloilla laadun hallinta, energia-ja vesihuolto, suojelu ja projektinhallinta) käsitellään arvioinnissa yritys, projekti-, tuote tai organisaatio. Valmistuneet Master Tilintarkastus ohjelmissa on olennaista tiedot ja taidot säätiön työtä analysoimalla tilejä, järjestelmiä tai henkilöitä julkisella tai yksityisellä sektorilla. Teoreettista ja käytännön osaamista juurrutti Master of auditointiohjelmia on erityisen ajankohtainen nykyisessä globalisoituvassa taloudessa, jossa tiukka arviointi ja avoin viestintä on merkittävä rooli.

   Master Tilintarkastus ohjelmat ovat saatavilla yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa Ranskassa, Saksassa, Islannissa, Luxemburgissa, Marokko, Espanja ja Ruotsi.Ohjelmat yleensä viimeisenä kaksi vuotta ja usein huipentuu opinnäytetyön, joka osoittaa opiskelijan 's ymmärrystä runkomateriaali ja kyky suorittaa tehokkaita auditointitekniikoissa. Ohjelmat voidaan tarjota Englanti, saksa, espanja, ranska tai muita maailman kieliä, niin taito opetuskieli on välttämätöntä. Yliopistojen ja myös vaatia, että hakijat Master Tilintarkastus ohjelmilla on myös kandidaatin tai vastaava tutkinto, joka ehkä liittyvältä alalta (kuten Business, Finance, Accounting, Management tai muu).

   Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, miten voit ansaita Master Tilintarkastus ja ota seuraava askel kohti palkitseva ura, yksinkertaisesti selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää tänään!