Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Autoelektroniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Autotekniikka
  • Autoelektroniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Autoelektroniikka

Päällikön tutkinto kestää yleensä 1-3 vuotta. Verrattuna ylempään tutkintoon päällikkö keskittyy tavallisesti yhteen tiettyyn alaan laajemmasta aiheesta. Tutkimus voi olla voimakasta, ja siihen voi kuulua opinnäytteen kirjoittaminen.

Mikä on Automotive Electronicsin Master? Nämä ovat kehittyneitä ohjelmia, jotka keskittyvät voimakkaasti tutkimukseen ja usein tutkivat alan erityisiä aiheita. Jotkut ohjelmat voivat jopa korostaa johtajuutta. Opiskelijat ottavat tyypillisesti kursseja, jotka käsittelevät esimerkiksi autoteollisuuden piirejä, sähkömagneettisia näkökohtia ja tietokoneohjattuja sähköisiä järjestelmiä. Jotkut yliopistot voivat tarjota erikoistumista esimerkiksi sähköteollisuuteen, energiajärjestelmiin ja materiaaleihin. Opiskelijoilla voisi olla mahdollisuus ottaa käyttöön kursseja kuten auton suunnittelu ja projektinhallinta, järjestelmien integrointimenetelmät ja kehittyneet voimansiirrot ja voimansiirtojärjestelmät.

Opiskelijat tavallisesti oppivat ongelmien vianmääritykseen. He voivat kehittää kriittisiä ajattelutaitoja, joiden avulla he voivat rationaalisesti työskennellä tilanteissa ja tunnistaa ongelmiin liittyvät vahvuudet ja heikkoudet. He voivat jopa tulla aktiivisina kuuntelijoina ja saada kykyä antaa täysi huomio, kun taas toiset puhuvat parantaen ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​suhteita.

On tärkeää tietää edeltävän koulutuksen kustannukset. Koska yliopistot tarjoavat erilaisia ​​ohjelmavaihtoehtoja, kustannukset voivat vaihdella laitoksittain. On suositeltavaa, että henkilöt ottavat yhteyttä mahdollisiin kouluihin ja tiedustelevat erityisiä rekisteröinti- ja ilmoittautumismaksuja.

Ilmeisin tie valmistuneille on ura autoteollisuudessa. Tyypillisesti tämä edellyttää diagnostisten testauslaitteiden käyttämistä ajoneuvojen arvioimiseen ja virheiden etsimiseen. Valmistuneet ovat yleensä valmiita erilaisiin työmahdollisuuksiin. Opiskelijat, jotka menestyksekkäästi hankkivat auto-elektroniikan jatko-astetta, saattavat joutua rooliin suunnittelijoina, ohjelmistosuunnittelijoina, projektipäällikkönä tai mallinantajana. Työtehtäviin voisi kuulua autoinsinööri, alustanohjausinsinööri, autovirtamoottori ja autotekniikka.

On olemassa erilaisia ​​oppimismahdollisuuksia henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita jatkokoulutuksesta autoelektroniikassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.