Keystone logo

163 Maisteri Ohjelmat sisään Automaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Automaatio
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (163)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Automaatio

  Opiskelijat, elektroniikka ja viestintä taustat usein päättää jatkaa opintojaan jatkaa maisteriksi automaatio. Jotkut insinööriopiskelijat haluavat ottaa seuraava askel opinnoissa kohti tohtorin. Muut opiskelijat käyttävät tätä jatko-ohjelma edelleen keskittyä opintojaan tekniikan kursseja, jotka etenevät niiden erityiset urasuunnitelmat automaation ja robotiikan.

  Mikä on Master Automation? Tämä tutkinto on silta uran automaatiotekniikan tai tohtorin opinnot automaatio ja robotiikka. Insinöörit robotiikka ovat suuren kysynnän ja alan odotetaan kasvavan. Opiskelijat, jotka tulevat tämän ohjelman tutkimukseen robotiikan ja miten koneellistaminen voidaan soveltaa prosesseihin aloilla kuten vähittäiskaupan, kuljetus, valmistus, lääketieteen ja ilmailu. Tämä ohjelma sisältää raskas keskitytään kehittämishankkeita ja koulutus rakentaa robotiikka.

  Opiskelijat kiinnostunut robotiikan ja tekniikan hyötyä Master Automation selkeyttämällä niiden insinööritaitoa tarkemmalla keskittyä robotti teknologiaa. Tämä ohjelma tarjoaa syvällistä automaation suunnittelu ja kehittäminen koulutus, hyödyllinen etuasennon toimialoilla, jotka ovat riippuvaisia ​​koneellistaminen. Se valmistaa myös insinöörien kanssa ylempää astetta jatko työtä automaattien.

  Kustannukset maisteriohjelman riippuu laitoksen. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta. Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan tätä kursseista pitäisi perusteellisesti tutkia jokaisen toimielimen löytää ohjelma, joka sopii heidän taloudelliset ja tietenkin pituus vaatimukset.

  Kuten insinöörien robotiikan alalla on suuri kysyntä, opiskelijat, jotka läpäistyään työselostus automaatio on monenlaisia ​​uravaihtoehtoja.Tutkinnon voi halutessaan tulla tutkimusta ja kehitystehtävissä, tai hallita automaatio tehtaissa, liikennejärjestelmät, suuren mittakaavan rakennushankkeet, sotilaallisia hankkeita tai ilmailu ja avaruus ohjelmia. Automaatio insinöörejä suunnittelu ja hallita robotteja, jotka auttavat ihmisiin, suorita hengenpelastus- tehtäviä vaaratilanteissa, rakentaa aluksia, ohjata liikennettä ja lentää miehittämättömiä käsitöitä, joukossa monia muita vallankumouksellisia sovelluksia.

  Kiinnostuneet opiskelijat löytävät useita kansainvälisiä ohjelmia, jotka tarjoavat tutkinto automaation meidän laaja tietokanta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.