Keystone logo

37 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio Automaatio / Itsenäiset järjestelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Automaatio
  • Automaatio / Itsenäiset järjestelmät
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (37)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Automaatio Automaatio / Itsenäiset järjestelmät

Opiskelijat kiinnostunut tekniikan ja automaation järjestelmien ohjelmoinnissa usein päättävät työskennellä maisterin tutkinto automaatio / autonomiset järjestelmät. Tämä jatko-ohjelma valmistelee insinöörit soveltaa taitojaan automatisoitu järjestelmä suunnittelu ja hallinta.

Mikä on Master Automation / Itsenäinen Systems? Maisteriksi automaatio- ja autonomiset järjestelmät palkitaan loppuun opintoja ohjelma kenttä, joka keskittyy automaattisen järjestelmän suunnittelu ja toteutus. Kursseista keskittyy luomiseen älykkäiden järjestelmien kautta robotiikan ja ohjelmointi. Opiskelijat ohjelmaan oppii soveltamaan tekniikan ja atk ohjelmointitaitoja tietokoneavusteinen suunnittelu ja kehittäminen koneellisen prosesseja. Kurssin osallistujat voivat odottaa laajaa koulutusta tutkimukseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen autonomiset järjestelmät, jotka hyödyntävät robotiikkaa tai tietokoneella integroitu valmistus.

On olemassa monia etuja ansaita tämä jatkotutkinto opiskelijoille monista akateeminen tai ammatillinen tausta. Tutkinto laajenee perustutkintoa tai insinöörin tai tietojärjestelmiin tietoa robotiikan ja atk-järjestelmien ja valmistelee osallistujien uran automatisoituja järjestelmiä suunnitteluun ja hallintaan. Opiskelijat voivat käyttää ohjelmaa terävöittää taitojaan tietyllä alueella automaation, jossa heidän korot tai edut uransa tavoitteita.

Ohjelman kustannukset vaihtelevat yliopistoittain. Kukin toimielin on oma ohjelma vaatimukset kustannuksia ja kestoa, mutta useimmissa ohjelmissa kestää noin kaksi vuotta. Opiskelemaan pitäisi tutkia kunkin toimielimen ohjeita ja vaatimuksia.

Tutkinnon automatisoituja järjestelmiä tekniikan alalla ovat suuren kysynnän monet organisaatiot.Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet ohjelman on varustettu aloittaa uran valmistus automaatio ja laadunvalvonta, biotekniikka, arkkitehtuuri, teollinen muotoilu, lääketiede, televiestintä, liikenne järjestelmät, ilmailu ja ilmailu teknologioita, ja monet muut haasteellisissa ympäristöissä. Työpaikat näillä aloilla opiskelijat voivat suunnitella ja valvontajärjestelmät parhaista tavoista saavuttaa tehokkaan tuotannon, viestintä, liike ja muita polkuja tehokkuutta automaatiota.

On monia kansainvälisiä vaihtoehtoja opiskelijoille kiinnostunut tämän maisteriohjelmaan. Laaja tietokanta voi ohjata opiskelijoita laitoksiin, jotka tarjoavat ohjelmaa sekä lisätietoja vaatimuksista ja kestosta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.