Keystone logo

112 Maisteri Ohjelmat sisään Big Data / Suuret tietoaineistot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Informaatioteknologia
 • Big Data / Suuret tietoaineistot
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (112)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Big Data / Suuret tietoaineistot

  Maisterin tutkinnot ovat akateemisia todistukset annetaan opiskelijoille, jotka suorittavat jatko-tason koulutusohjelma. Kun sinulla on maisterin tutkinto, voit jatkaa tohtorin tai aloita urasi.

  Mikä on Master Big Data? Joka päivä, massa tietomääriä syntyy kaikkialla maailmassa, ja se on vastuussa ammattitaitoisen analyytikot jäsentää läpi näitä tietoja, paikallistamiseen arvokasta tietoa ja ottamatta merkityksetön roskaa. Koulutusohjelma big data auttaa hallitsemaan taitoja, joita tarvitaan tulla analyytikko ja opettaa sinulle perusteet tietojen analysointi. Jotkut keskeisiä kursseja ohjelma sisältää matematiikan, data suunnittelu, projektinhallinta, ja ennakoivan analytiikan. Opiskeluaikana, voit myös oppia navigoida ja ymmärtää erilaisia ​​tietoja-kaivostoiminnassa.

  Monilla aloilla, valtion vähittäiskaupan, käyttää tietoja analytiikka tekemään parempia liiketoimintaa koskevia päätöksiä.Maisterin tutkinto-ohjelma opettaa sinulle, miten toimia jokainen näistä teollisuudenaloilla. Tällainen ominaisuus auttaa sinua erottumaan kilpailusta haettaessa asemaa.

  Riippuen koulun ja maan, maisterin tutkinto kestää noin kaksi vuotta hankkia. Opetus ja palkkiot vaihtelevat, mutta voit ottaa yhteyttä oman college määrittää tarkka kustannukset ilmoittautuminen.

  Tiedot analytiikka ovat ratkaisevan tärkeitä monille teollisuudenaloille. Kun sinulla on tutkinto, olet pätevä työskentelemään viestinnän, talous-, terveydenhuolto, valmistus, hallinto, sekä valikoima muita aloja. Maisteri big data myös valmentaa aseman hallinta, julkisen politiikan ja teknologia. Vaikka monet valmistuneet haluavat tulla tietojen analyytikot, toiset valitsevat tulla liike analyytikot, data arkkitehdit, systeeminsuunnittelijoita, ja business intelligence kehittäjille.Big data on arvokas resurssi työnantajille, ja koulutustausta aihe erottuu myönteisesti jatkaa.

  Koulut kaikkialla maailmassa tarjota maisterin tutkinto-ohjelmia big data, ja online-kurssit ovat myös vaihtoehto. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.