Keystone logo

31 Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Biodiversiteetti 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Biotieteet
 • Biodiversiteetti
Opintoalat
 • Biotieteet (31)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Biodiversiteetti

  Master of Science on kehittynyt määrin, että voi ansaita noin kahden vuoden koulutuksen jälkeen poikamies ohjelma. Monille opiskelijoille, saaminen diplomi huipentuu vuoden opinnot ja työ, ja se voi auttaa johtavat tilanteisiin koulutus- ja ammatillisia mahdollisuuksia.

  Mikä on MSc Biodiversity? Koulutusohjelma auttaa oppilaita ymmärtämään, miten erilaiset ekosysteemit olemassa maailmassamme vaikuttaa sekä ihmisen ja villieläinpopulaatioiden. Lisäksi tutustutaan miten hoitaa ja suojella näitä ekosysteemejä. Mahdollisia vaihtoehtoja voi sisältyä evoluutio ja luonnon monimuotoisuus, ekosysteemien terveyttä ja kestävyyttä, säilyttäminen etiikka, ympäristölainsäädäntö ja ilmastonmuutospolitiikassa. Jotkut MSc ohjelmat vaativat myös opiskelijat voivat suorittaa väitöskirja tai lopullinen tutkimushanke saattamaan tutkintovaatimukset.

  Ansaita MSc voi olla edullista opiskelijoille kuin he oppivat käyttämään tieteelliseen tekniikoita paremmin ymmärtää maailmaa.Opiskelijat myös löytää uusia tapoja tarkastella ja ratkaisemaan ongelmia, jotka voivat auttaa tekemään opiskelijoille välttämätöntä tulevalla työuralla.

  Kustannukset ansaita MSc voi vaihdella jokaiselle opiskelijalle, kuten tekijät, kuten sijainti koulun ja ohjelman pituuteen voivat vaikuttaa lopulliset kustannukset. Opiskelijat ovat kiinnostuneita ansaita tämän verran kehotetaan tutkimaan niiden mahdollinen koulu ymmärtää taloudellisia velvoitteita niiden koulutus.

  Opiskelijat, jotka siirtyä kanssa Master of Science in Biodiversity usein hyvin sopii uran koulutukseen, säilyttäminen, luontomatkailua, tiede, tutkimus ja konsultointi. Mahdollisia tehtävänimikkeitä säilyttämistä koskevat Warden, kenttätutkimus työntekijä, ekologi, hydrologi, ympäristö- kouluttaja, zookeeper ja säilyttäminen upseeri. Jotkut valmistuneet voivat jatkaa opintojaan ja ansaita tohtorin tulla korkeasti koulutettuja asiantuntijoita alallaan.

  Jos olet kiinnostunut suojella ihmisten, ympäristön ja villieläinten kuten kehitys jatkuu ympäri maailmaa, niin tämä tutkinto voi olla hyvä sovi sinulle. Lisätietoja, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.