Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 37 Maisterintutkinnot sisään Biotekniikka 2023

37 Maisteri Ohjelmat sisään Biotekniikka 2023

Yleiskatsaus

Löydä tyydyttävä urakehitys, joka maksaa hyvin, voi olla haastava tehtävä. Master-tutkinto on hyvä tapa antaa itsellesi etua tällä alueella. Korkeakoulututkinto voi avata uusia ovia urapolussa, jota et ole koskaan ajatellut mahdollista.

Mikä on biotekniikan maisteri? Tutkinto tällä kurssilla suuntautuu sellaisiin opiskelijoihin, joilla on jo luonnontieteellisiä säätiöitä. Se sisältää biologisten toimintojen tutkimista ja oppimista soveltamaan tätä tietoa uusilla ja innovatiivisilla tavoilla. On mahdollista erikoistua esimerkiksi mikrobien bioteknologiaan tai maatalousbioteknologiaan. Tämä on erinomainen tutkinto opiskelijoille, jotka haluavat osallistua tieteelliseen kehitykseen.

Biotekniikan maisteri tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua todellisen tieteellisen tutkimuksen käyttöön. Opiskelija osaa soveltaa tieteellistä menetelmää heidän pyrkimyksiinsä ja työskennellä muiden kanssa tutkimuksen ja sovelluksen yhteydessä, hankkimalla tarvittavat taidot tieteellisten teorioiden soveltamiseksi käytännön sovelluksiin ja edistämällä heidän ammattiuransa.

Biotekniikan maisterin kustannukset voivat vaihdella paikan ja maan mukaan. Tarkasta kiinnostuneiden koulujen lukumäärät. Useimmissa tapauksissa tämä on kaksivuotinen ohjelma, vaikkakin joitakin lyhyempiä.

Biotekniikan alalla liittyy monia kiehtovia työmahdollisuuksia. Bioengittäjät voivat löytää paikkoja armeijan, sairaaloiden ja muiden laboratorioiden välillä. On myös mahdollista tulla tutkijatohtori tai yliopiston professori. Tutkimuslaitokset ympäri maailmaa tekevät työtä biotekniikassa ja tarvitsevat tutkijoita. Biotekniikan maisteri voi olla tieteellisen tutkimustyön perusta.

On olemassa monia akkreditoituja laitoksia, joilla voi saada maisterin biotekniikassa, saatavilla paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Monet näistä ovat kampuskohtaisia ​​ohjelmia ja niillä on tiettyjä laboratoriovaatimuksia. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Kemiantekniikka
  • Biotekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (37)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto