Keystone logo

44 Maisteri Ohjelmat sisään Brändijohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Brändijohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (44)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Brändijohtaminen

   Kun tutkitaan mahdollisia vaihtoehtoja kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, maisterin tutkinto voi olla hyvä tapa hankkia ammattikoulutusta ennen työvoiman saapumista. Master 's ohjelmat ovat usein räätälöityjä erityisiä uran kentät.

   Sosiaalisen median yhä kasvavassa merkityksessä globalisaation aikakaudella luovaa ja elinkeinoelämää yhdistävät voivat kysyä, mikä on tuotemerkin hallinnan maisteri. Tuotemerkin hallinnan alaan kuuluu oppimisen tunnistaa ja analysoida kaupallisten tuotteiden laatua ja suorituskykyä sekä kuva ja maine. Opiskelija osaa kehittää suunnittelu- ja markkinointistrategioita, joilla varmistetaan tuotteen menestys liiketoimintapääoman tuottamiseksi. Master'n ohjelmat tällä alalla tyypillisesti yhdistää luentoja käyntiin ja tapaustutkimuksia työskennellä brändäys todellisissa yrityksissä.

   Valmistunut brändinhallinnan tutkinto tarjoaa useita hyödyllisiä taitoja opiskelijoille, jotka jatkavat sitä. Tämä sisältää kyvyn ymmärtää, miten kuluttajat tekevät ostopäätöksiä, analysoivat kilpailijoiden markkinointistrategioita ja hyödyntävät tehokkaasti sosiaalisen median ja muiden alustojen mainosvälineitä.

   Master of Brand Management -ohjelman kustannukset vaihtelevat maittain ja oppilaitoksittain. Kurssit voidaan yleensä suorittaa yhdestä kahteen vuoteen.

   Tällaisten ohjelmien jatko-opiskelijat voivat löytää monia uramahdollisuuksia alalla. Ne voivat toimia brändinä, markkinoijana tai tuotepäällikkönä; konsulttina projektin kehittämisessä; tai strategisena, brändikonsulttina tai markkinointijohtajana. Kauppasektorin lisäksi brändinvalmistajat voivat myös löytää työtä rahoituspalveluissa, teknologiateollisuudessa, koulutus- tai terveydenhuollon laitoksissa tai voittoa tavoittelemattomassa sektorissa. Useat master-ohjelmat brändinhallinnassa sisältävät uraohjausta ja koulutusta osana opetussuunnitelmiaan harjoittelujaksojen, konsulttiharjoitusten tai tapaustutkimusten muodossa.

   Tuotemerkin hallinnan jatko-opintoja tarjotaan kansainvälisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.