Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Buddhalaisuuden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Buddhalaisuuden tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Buddhalaisuuden tutkimus

Päällikön tutkinto on korkeakoulututkinto, joka tyypillisesti aloitetaan kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. Päällikön tutkinto osoittaa korkean tason ammatillisen tieteellisen työn ja on tyypillisesti valmis yhdestä kolmeen vuotta.

Mikä on mestari buddhalaisissa tutkimuksissa? Buddhalaisten opintojen mestarin kautta opiskelijat saavat korkeatasoista tietoa historiallisista, sosiaalisista ja kulttuurisista olosuhteista, joista buddhalaiset tekstit ja kulttuuri ovat syntyneet. Henkisen keskittymän ohjelmat opettavat opiskelijoille sovittelua ja rituaalisia käytäntöjä kursseilla kuten Johdatus buddhalaiseen meditaatioon. Joitakin monialaisia ​​lähestymistapoja yhdistävät buddhalaiset tutkimukset Etelä- ja Kaakkois-Aasian opintojen kanssa. Kurssit näissä ohjelmissa voivat olla buddhalaisuuden historia Intiassa ja Tiibetissä tai Johdatus klassiseen tiibetiläiseen kieleen.

Buddhalaisten opettajien päälliköt saavat monipuolisen tiedon buddhalaisuuden henkilökohtaisista, yhteiskunnallisista ja akateemisista sovelluksista ja parantavat heidän kykyään kouluttaa ja vuorovaikuttaa heidän yhteisöjään. Mestarin tutkintotodistusta voidaan käyttää myös jatkokoulutuksena tohtoriohjelmaan.

Buddhalaisten opintojen suorittamiseen tarvittava aika riippuu opiskelijan kielen ja uskonnon tuntemuksesta. Ohjelman kesto vaikuttaa suuresti kustannuksiin. Ota yhteys yliopistoihin ja kouluihin, joissa on ohjelmia, jotka kiinnostavat sinua tarkempia tietoja kustannuksista.

Buddhalaisten opintojen päällikkö valmistelee opiskelijoita tulemaan harjoittajiksi tai kääntäjiksi tai työskentelemään buddhalaisten yhteisöjen kanssa muovaamalla buddhalaisuuden muodostumista ja ymmärrystä. Jotkut näistä tehtävistä on kehitetty tukemaan buddhalaisia ​​yhteisöjä. Toiset ovat suunniteltu auttamaan buddhalaisen yhteisön ulkopuolisten ihmisten ymmärtämään paremmin buddhalaisuutta, sen historiaa ja ihmisiä, jotka harjoittavat sitä. Monet ihmiset, jotka haluavat harjoittaa mestaria buddhalaisissa opinnoissa, jatkavat tohtoriohjelmaan. Tohtorin tutkinnon avulla ihmiset voivat tulla korkeakoulututkintoihin ja opettajiin.

Ohjelmat voivat vaihdella oppilaitoksesta riippuen valitusta pitoisuustasosta riippuen. Löydä haluamasi buddhalaistutkimuksen maisteri, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.