Keystone logo

58 Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Viestintä Digitaalinen viestintä 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Viestintä
  • Digitaalinen viestintä
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (58)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Viestintä Digitaalinen viestintä

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon ohjelmaa, olet todennäköisesti pätevä jatkaa koulutusta ilmoittautumalla maisteriohjelman. Tämä tarjoaa sinulle etumatka oman uran ja valmistaa sinua onnistua asiaa ja -taitoja.

Mikä on Master Digital Communication? Digitaalinen viestintä viittaa yksinkertaisesti lähettää ja vastaanottaa tietoa sähköjohtoja tekniikoita, kuten tietokoneet, puhelimet ja digitaaliset mainostaulut. Koska tämä on suuri kenttä, uraa, jotka ovat mahdollisia ovat myös varsin vaihtelevia, mikä tarkoittaa opintojen painopiste voi vaihdella yhtä paljon. On mahdollista ottaa kursseja, jotka liittyvät tietotekniikan, digitaalinen tutkimus, julkaisu, uusi mediatutkimuksen, broadcasting, ja monet muut digitaaliset aloilla.

Opiskelijat, jotka ottavat aikaa erikoistua opinnoissaan uran he toivovat jatkaa todennäköisesti hyötyvät erittäin spesifinen valmiste.Lisäksi maisterin tutkinto haltijat pystyvät usein ansaita korkeampaa palkkaa kuin ne, jotka vain perustutkintoa astetta.

Ennen ilmoittautumalla, on tärkeää saada käsitys kustannuksista ansaita maisteriksi digitaalisen viestinnän. Ohjelma, koulu, ja maa Tutkimuksen valitset kaikki vaikuttavat kulut täytettävä oppiarvo.

Tyypit uraa, jotka ovat mahdollisia Master Digital Communication ovat yhtä moninaisia ​​kuin itse ohjelmaan. Jos olet kiinnostunut multimedia- tai suunnittelu, voit tulla web-kehittäjä. Tietojenkäsittelytieteen opiskelijat ovat valmiita uran tietokonejärjestelmään johdon ja tietotekniikan asiantuntijoita. On mahdollista työskennellä useimmissa tehtävissä liittyy elokuvatuotanto, kuten toimittaja tai kustantaja. Lisäksi monet yritykset haluavat sosiaalisen verkostoitumisen asiantuntija auttaa heitä luomaan online läsnäolo.

Jos olet kiinnostunut digitaalisen viestinnän, löytää paras ohjelma sinulle. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.