Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Dokumenttikoulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Elokuva-alan opinnot
  • Dokumenttikoulutus
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Dokumenttikoulutus

Suoritettuaan maisterin tutkinto saatuaan perustutkintoa voi parantaa sekä opiskelijoiden ammatillisen tietopohjan kuin markkinoiden. Master-tutkinto-ohjelmat piilevät syvemmälle valittuun tieteenalaan tarjoamalla sekä paremman kuvan ja syvemmän käsityksen aiheesta.

Mikä on mestari dokumenttiopinnoissa? Houkuttelevat elokuvantekijät, jotka haluavat kertoa todellisista elämästään tarinoita, ovat usein korkeakoulututkinnon suorittaneita. Opiskelija oppii sekä teknisiä elokuvien tekijöitä että kertomaan tarinoita miellyttävästi ja emotionaalisesti. Vuosien mittaan dokumenttielokuvassa on tapahtunut paljon muutoksia, ja digitaaliset ja suoratoistopalvelut antavat uutta ääntä dokumentille. Elokuvantekijät voivat opiskella näitä kanavia ja oppia käyttämään uusia teknologioita kertomaan tarinoitaan.

Tutkintotodistus antaa mahdollisille elokuvantekijöille paremman käsityksen siitä, miten kertoa kulttuurisesti sopivasta tarinasta. Se voi asentaa opiskelijoille teknisiä vinkkejä kameran ja valotekniikan käyttämiseen tarinan parantamiseksi. Tutkijat oppivat myös parempaan haastatteluun saadakseen kaiken irti aiheista.

Päällikön tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 1-2 vuotta, mutta se riippuu pitkälti siitä, onko opiskelija kokopäiväisesti vai osa-aikatyössä kouluun. Opetus riippuu siitä, missä koulu sijaitsee, onko se yksityinen vai julkinen ja muut tekijät. Opiskelijoiden tulisi vertailla kouluja löytämään sopivimmat.

Monille työmahdollisuuksille on opiskelijoiden käytettävissä valmistumisen jälkeen. He voivat harjoittaa itsenäistä uranään käsikirjoittajana tai ohjaajana, kertomalla tarinoita, tai he voivat saada aseman yritykseltä, joka haluaa kertoa omia tarinoitaan. Lähetys- ja suoratoistoverkot etsivät myös dokumenttielokuvan tekijöitä, jotka auttavat jakamaan tarinoita katsojien kanssa, työskentelemään ohjaajina, kirjailijoina, elokuvateattereina tai millä tahansa miehistön asemalla.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita asiakirjojen opettajista, voivat löytää hyviä ohjelmia kouluissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.