Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Draama 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Teatterialan opinnot
  • Draama
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Draama

Mestarin tutkinto edustaa ja tunnustaa asiantuntemusta tietyllä akateemisella, tieteellisellä tai taiteellisella alalla. Ohjelma kehittää hienompaa, keskitetympiä opintojaksoja kuin edellinen kandidaatin tutkinto, jota työnantajat arvostavat usein.

Mikä on mestari draamassa? Tämä ohjelma keskittyy hankkimaan opiskelijoille tarvittavat tiedot ja käytännöt uran uralla. Tyypillinen akateeminen opetussuunnitelma luo katsauksen taiteelliseen ja pedagogiseen teoriaan, sekä historialliseen että nykyaikaiseen. Sieltä opiskelijat voivat opiskella esittävien taiteiden kulttuuri- ja koulutusympäristöjä ja harjoittaa asiaankuuluvaa käytäntöä, jotta he voivat houkutella omakohtaista ymmärrystä.

Menetelmässä Master in Drama -opiskelussa opiskelijat voivat kehittää kriittistä ajattelua ja opetustaitoja ymmärtääkseen ja välittää sen muille. Ohjelma muodostaa myös yleisesti kuvataiteeseen liittyvän kulttuurinäkökulman ja itsenäisen tutkimustoiminnan valmiuden monessa uralla.

Mestari draamassa vaatii noin kaksi vuotta kokopäiväistä työtä, sekä akateemista että käytännöllistä. Opintokustannukset vaihtelevat, joten opiskelijoiden on tutkittava perusteellisesti minkälaisia ​​kouluja he ovat kiinnostuneita löytämään tietoa odotettavissa olevista kustannuksista.

Merkittävimpänä päämääränä pääaineena draamassa on rooli näyttelijänä lavalla tai suurella näytöllä, mutta taitotasolla kehitetyt taidot ja perspektiivi sopivat hyvin muihin asiaan liittyviin tavoitteisiin. Kirjoittajat ja teatterisuunnittelijat työskentelevät myös keskusta-asemaan läheisesti liittyvissä tehtävissä samoin kuin ohjaajien ja koreografien kanssa. Jotkut opiskelijat jatkavat työskentelemään yhteisötaiteen projekteissa sekä kokemuksesta että yhteisöön osallistumisesta, kun taas toiset voivat soveltaa opetustaan ​​esittävien terapeuttien tapaan.

Drama-maisterin suorittaminen on arvokas askel taiteen uralla. Ohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, ja monet ovat myös verkossa opiskelijoille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.