Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ekologia Ekologinen tiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Ympäristötieteet
  • Ekologia
  • Ekologinen tiede
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ekologia Ekologinen tiede

Maisterin tutkinto avulla opiskelijat voivat edelleen ymmärtää tiettyyn aiheeseen, ja valmistaa heitä kilpailluilla työmarkkinoilla. Vuonna Master Ekologinen Science ohjelman opiskelijat opetetaan luonnonvarojen hallinnan suhteen ekologia.

Mikä on Master Ekologinen tiede? Opiskelijat edelleen niiden ymmärtämistä ongelmia globaalissa ympäristössä, kuten metsä-, liikakalastus, joki määräyksiä, ilmastonmuutokset ja saasteet. Useimmat ohjelmat keskittyvät analyysin taitoja, tiedonhallinta ja tieteelliseen tietoon. Tämä koulutus valmistelee tutkinnon opiskella biologista materiaalia sekä valmistelee ja toteuttaa tutkimuksia.

Maisteriohjelman ekologinen tiede valmistelee opiskelijoita paitsi tulevaisuuden uraa, mutta myös muilla elämänaloilla. Opiskelija oppii soveltamaan tietoa ja miten käsitellä monimutkaisia ​​ongelmia ja tilanteita. Tämä valmistelumateriaalien heitä vaikeissa elämäntilanteissa, tutkimustapa, ja työt, joissa vaaditaan itse riippuvuutta.

Opiskelijat voivat ansaita Master ekologisella Science joko kansallisesti tai kansainvälisesti. Koska yksittäiset ohjelmat voivat vaihdella kouluittain, kustannukset vaihtelevat. Kun olet löytänyt koulun kiinnostuksen, ota ne kysyä kustannukset mukana ansaita tutkinto.

Kiinnostuneille ekologinen biologia, maisterin tutkinto valmentaa erilaisia ​​uraa. Työllistämiskäytäntö kuuluvat maisemasuunnittelun, luonto kunnostus ja hoito, kasvinjalostus ja ympäristöalan asiantuntijayritys. Tutkinnon voi olla mukana politiikan valmisteluun, luonto ja ympäristö koulutus ja tieteellinen viestintä. Työnantajat kuuluvat hallitusten, kaupallisille organisaatioille, yksityinen teollisuus, yliopistot, ja kemikaaliasetuksen yrityksiä. Maisteriohjelma on myös hyvä tukikohta jatko-opintoihin.

Jos olet kiinnostunut tutkii suhdetta elämän muoto ja sen ympäristössä, sinun pitäisi alkaa tutkia oikeus Master ekologisella Science-ohjelman juuri nyt. On mahdollisuuksia kaikkialla maailmassa, ja joissakin luokissa ehkä otettava verkossa, jos tarvitset enemmän joustavuutta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.