Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Eläintieteet Eläinten hoito ja hyvinvointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Eläintieteet
  • Eläinten hoito ja hyvinvointi
Opintoalat
  • Biotieteet (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Eläintieteet Eläinten hoito ja hyvinvointi

Maisterintutkinto on hyvä vaihtoehto, jos haluat etukäteen oman koulutuksen ulkopuolella kandidaatin tutkinto. Tämäntyyppinen ohjelma voidaan tyypillisesti suorittaa yhden kolmen vuoden ja on saatavilla useita eri oppiaineissa.

Saatat olla utelias: Mikä on Master Animal Care ja hyvinvointia? Tämäntyyppinen ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita oppia hoidosta, kanssa, ja suojella kaikenlaisia ​​erilaisia ​​olentoja. Ne, jotka ottavat tämän opinto ehkä oppia useita aiheita, kuten biologiaa, ekologiaa, eläinten psykologia, metsä- tai maataloudessa. Opiskelija voi halutessaan keskittyä tiettyyn lajiin tai ympäristölle; hekin oppia eläimistä yleisemmin. Tämä on erinomainen valinta, jos olet aikaisemmin opiskellut biologiaa tai liittyvältä alalta.

Master in Animal Care ja hyvinvointia voi varustaa sinulle useita taitoja, jotka saattavat hyötyä sinulle koko urasi.Voit ehkä parantaa kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun taitoja sekä merkittäviä teknisiä taitoja liittyviä huolehtia eläimistä.

Kustannukset tämän tyyppisen aste riippuu tekijöistä, kuten ohjelman rakennetta, opetusta vaihtelut ja materiaalien kustannukset. Varmista, että saat yhteyden valitsemasi toimielimen saadakseen nykyisen taloudellisia tietoja.

Ne, jotka tutkivat eläinten hoito ja hyvinvointi voisi harjoittaa erilaisia ​​uran. Esimerkiksi jatko voisi mennä töihin eläimenä käyttäytymisen asiantuntija, metsänhoitaja, biologiset konsultti tai ympäristövaikutuksia analyytikko. Tutkinnon voi myös usein toimivat eläintenhoitajia, maanviljelijät tai biologit, kussakin niiden omien taitoja.

Oletko valmis aloittamaan tiellä kohti eläimen hoidon maisteriksi? Sinun tarvitsee vain etsiä ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.