Keystone logo

16 Maisteri Ohjelmat sisään Eläintiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Eläintiede
Opintoalat
  • Biotieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Eläintiede

Maisterin tutkinto on edistyksellinen tutkinto, joka on harjoittanut valmistuttuaan perustutkintoa ohjelma. Se on tapa eriyttää opiskelijoille heidän ikäisensä, jotka saattavat olla samankaltaisia ​​tutkintoja vaan vain perusopetuksen. Master eläintieteen / Animal Sciences keskittyy kaikkeen liittyvät eläimiin ja valmentaa erilaisia ​​uramahdollisuuksia.

Mikä on Master eläintieteen / Animal Sciences? Tämä tutkinto on hyvä valinta niille, jotka välittävät terveyden ja toiminta kaikenlaisten eläinten. Tyypillisiä ohjelmia ovat kursseja profiilin esimerkiksi eläinten kumppani ja urheilu, tuotantoeläimiä, eläinten käyttäytyminen, asumisen ja hyvinvoinnin, eläinten hallinnan ja ravitsemus, eläinten terveys ja lääketiede, sekä eläinten genetiikan ja jalostukseen. Suurin osa ohjelmista toimii koirien, kissojen, hevosten, naudanliha ja lypsykarja, lampaat, siat, porot, siipikarja, ja vuohia, vaikka tietyt kurssit saattavat keskittyä muihin lajeihin.

Ansaita Master eläintieteen / Animal Sciences on hyödyllistä monin tavoin. Se antaa tutkinnon kilpailuetua ja parantaa niiden ansaintamahdollisuudet. Se myös antaa heille sekä ammatillista ja henkilökohtaista osaamista, jota voidaan käyttää koko elämänsä, kuten ongelmien erittelyyn ja ratkaisemiseen sekä ottaen huomioon sekä eläinten ja yhteiskunta.

On monia kansainvälisiä yliopistoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden ansaita Master eläintieteen / Animal Sciences. Koska jokainen ohjelma vaihtelee kestoltaan ja kursseja, kustannukset vaihtelevat. Kun rajata hakua, soita koulu suoraan selville, mitä kustannukset ovat mukana.

On olemassa monia uran tarjolla niille, joilla Master eläintieteen / Animal Sciences. Valmistuneet ovat valmiita tutkijanuralle monilla aloilla. He voivat myös työskennellä arviointi, konsultointi, tuotekehitys, opetus, ja journalismi.

Jos ansaita tutkinto verkossa on parempi, tarkista koulu nähdä, mitä on tarjolla. Monet ohjelmat tarjoavat etäopiskelun joidenkin tai kaikkien kursseja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.