Keystone logo

89 Maisteri Ohjelmat sisään Eläintieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Biotieteet
 • Eläintieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (89)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Eläintieteet

  Master koulutusohjelmat edellyttävät voit osoittaa kehittynyttä osaamista sinun tutkimuskohde. Riippuen opintoala, ohjelmat voivat kestää yhdestä neljään vuoteen.

  Mikä on Master Animal Science? Tämä alue tutkimus keskittyy kasvuun, ravinto, imetys ja lisääntymisen eläimiä taloudellista mielenkiintoa sekä toveruutta eläimiä. Tulet todennäköisesti tutkimaan keinoja parantaa terveyttä ja eläinten hyvinvointia ja parantaa tuottavuutta. Mestarin taso, voit valita erikoistua oman tutkimuksen tietyntyyppisiä eläinten, kuten siipikarjan, karjan, koirien, kissojen, lampaita, hevosia tai sikoja.

  Monet eläinten tiedeohjelmia korostaa hallinta, joka voi valmistautua teitä johtotehtäviin. Lisäksi kyky havaita kuvioita ja järjestää tietoja voi auttaa tulevaa uraa ja muissa elämäsi.

  Onko haluat edelleen oman koulutuksen perinteisestä luokkahuoneesta tai virtuaalisessa luokkahuoneessa verkossa, hinta on tärkeä. Monet tekijät vaikuttavat opetusta, joten on parasta ottaa yhteyttä kouluun valinta suoraan.

  Eläimenä tiedettä jatko, saatat löytää työtä eri töihin teollisuudessa kuten maataloudessa, opetuksen ja hallinnon. Korkeamman tason tutkinto mahdollistaa myös enemmän mahdollisuuksia opetuksen ja tutkimuksen. Saatat pystyä kehittämään uran tutkimus liittää yliopistossa. Muut mahdollisuudet voivat olla käytettävissä eläinten terveyttä products industry. Jos haluat työskennellä enemmän käytännön eläinten kanssa, voit jatkaa uraa, kuten eläinten teknikko tai karjan johtaja.

  Master in Animal Science-ohjelman löytyy eri instituutiot ympäri maailmaa. Voit jopa ansaita jonkin verran mukavasti omassa kodissa monet yliopistot tarjoavat online-ohjelmia.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.