Keystone logo

61 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarvike- ja juomateollisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Elintarviketutkimus
 • Elintarvike- ja juomateollisuus
Opintoalat
 • Elintarviketutkimus (61)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Elintarvike- ja juomateollisuus

  Päällikön tutkinto tarjoaa opiskelijoille taitoja, jotka voivat tuoda heidät etupään työvoimaan tietonsa ja asiantuntemuksensa vuoksi. Suurin osa näistä ohjelmista keskittyy tiettyyn opintoalaan ja kestää yhden ja kahden vuoden välillä. Master-tutkinto voi auttaa opiskelijoita menestymään urallaan ja valmistamaan heidät jatko-opintoihin.

  Mikä on maisteri ruoka- ja juomateollisuudessa? Tämä tutkinto keskittyy ruoanvalmistukseen ja -palveluun sekä sovelluksiin, kuten ravintola-alan johtamiseen ja vieraanvaraisuuslaitoksen toiminnan valvontaan. Opiskelijat voivat oppia alan yritystoimintaa sekä erityistä kiinnostavaa aluetta, kuten viiniä, matkailua tai ruokailua. Tämä tutkinto auttaa heitä huolehtimaan tärkeimmistä elintarvike- ja juomateollisuuden menestyksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta.

  Opiskelijat, jotka saavat ruokaa ja juomaa liiketoiminnan maisterin tutkinto voi saada syvä ymmärrys liiketoiminnan toiminnasta. Tämä sisältää taloudellisen analyysin, budjetoinnin ja hallinnan. Nämä taidot voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden siirtyä vieraanvaraisuuden työvoimaan hyvin valmistautuneina etupään ja back-end-toiminnan tuntemukseen.

  Master-ohjelman kustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, missä opiskelija päättää opiskella. Jotain harkita on, kuinka kauan opintojakso on. Lukuun ottamatta online kursseja, monet koulut tarjoavat ohjeita paikallisista elinkustannuksista sekä lukukausimaksuja ja muita maksuja.

  Opiskelijat, jotka ansaitsevat maisterin ruoka- ja juomateollisuudessa, voivat olla valmiita menestymään tai tukemaan yritystoimintaa elintarvike- ja juomateollisuudessa. He voivat etsiä uraa elintarvikkeissa ja viineissä, brändäys, ruoan suunnittelu tai catering, työpaikkoja kuten myyntipäällikkö, ruoka- ja juomajohtaja, catering-johtaja, hotellimestari ja matkanjärjestäjä. Jotkut opiskelijat menevät etsimään uraa elintarviketieteessä ja valmistuksessa.

  Useat yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat Master Food and Beverage Business. Verkkokurssit ovat myös saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat saada etäopiskelunsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.