Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarvikealan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Elintarvikealan johtaminen
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Elintarvikealan johtaminen

Ylempää on tarkoitus ansaita päätyttyä perustutkintoa ohjelmaa. Ilmoittautumalla, voit jatkaa oman koulutuksen ja valmistautua aloittamaan menestyksekkään uran. Maisteriohjelmat tarjoavat opiskelijoille syvällisempää ymmärrystä alansa ja mestareiksi taitojaan.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Management? Tutkimalla ruoka ja juoma hallinta, opiskelijat valmistautuvat uran ravintolan johtamista ja toimintaa. Kurssit sisältävät työtarvikkeille, kuten kirjanpito, budjetointi, resurssien ja ajankäytön, ja markkinointi. Elintarvikkeiden ja juomien hallintaa sanottuna on enemmän huomiota saatetaan viestintä asiakkaiden ja erityisiä haasteita, jotka tulevat käynnissä ruokapaikka. Harvemmin, opiskelijat tällä alalla voi opiskella terveyteen, turvallisuuteen ja puhtaanapito.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat maisteriksi voi tulla kehittyneempiä kantoja ja ansaita korkeampaa palkkaa kuin muutoin olisi mahdollista. Opiskelijat ovat myös ainutlaatuisesti valmis ryhtymään yrittäjiksi ja hallita tai käyttää omaa ravintolaa.

Lukukausimaksuista ja palkkiot ilmoittautumalla maisteriksi ohjelma ruoka ja juoma hallinta vaihtelee koulun ja ohjelma valitsit. Maan ja pituus tutkimus vaikuttavat myös kustannuksia. Ennen kuin valitset ohjelman, varmista, että tutkimus kaikki vaihtoehdot perusteellisesti.

Yleisimpiä ura että ruoka ja juoma hallinta valmistuneet voivat harjoittaa on ravintola ja hallinnon. Nämä kannat sisältyvät operaattori, shift johtaja, markkinointijohtaja, asiakaspalvelupäällikkö, ja henkilöstöhallinnon johtaja. Vaikka on harvinaisempaa, on myös mahdollista syöttää uran puhtaanapito tai turvallisuuteen, kuten terveystarkastaja tai puhdistetaan kuulemiseen.Jos valitset tämän tarkennuksen, voit myös työskennellä politiikan luomiseen.

Jos olet kiinnostunut toimii ravintolassa tai ravintola-, ilmoittautua ruoka ja juoma hallintaohjelma. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.