26 Elintarvikealan johtaminen Master's degrees found
- Maisteri
- MSc
- MA
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Elintarvikealan johtaminen
- Eurooppa19
- Pohjois-Amerikka3
- Etelä-Amerikka2
- Aasia1
- Oseania1
26 Elintarvikealan johtaminen Master's degrees found
Esittelyssä
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italia
MSc
Täysaikainen
15 kuukaudet
Sekoitettu
Englanti
Esittelyssä
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Ranska
MSc
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Erikoistuneessa maisterintutkinnossamme teemme yhteistyötä viini- ja väkevien alkoholijuomien alan tunnetuimpien henkilöiden kanssa varmistaaksemme, että pedagogiikka kulkee käsi kädessä asiantuntemuksen kanssa ja että opiskelijamme pystyvät sopeutumaan alan muutoksiin. Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen muodostaaksemme tulevaisuuden viinialan johtajia.
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Maisteri kulinaarisessa taiteessa, innovaatioissa ja keittiön hallinnassa
- Barcelona, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
8 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Mestari, jonka tarvitset tullaksesi arvostetuksi kokiksi! Erikoistu ja kasva ammatillisesti EUHT StPOL Barcelonan Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management -koulutuksessa.
Esittelyssä
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Italia
Maisteri
Osa-aikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Audencia Business School
Fast-track counseling
Elintarvike- ja maatalousalan johtamisen maisteriohjelma
- Nantes, Ranska
- São Paulo, Brasilia
MSc
Täysaikainen
26 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Tulevaisuuden ravinnon ja maatalouden kiihtyvässä johtajassa maisterin tutkinto elintarvike- ja maatalousalan liikkeenjohdosta (FAM) tarjoaa huippua akateemista ja käytännöllistä liiketoimintaosaamista paremmin hallita maailman elintarvikehaasteita vastuullisella ja innovatiivisella tavalla.
Esittelyssä
OSTELEA | Distancia
Executive Master hotellihallinnossa, ateriapalveluyrityksissä sekä elintarvikkeissa ja juomissa
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja + 1 more
Maisteri
Täysaikainen
12 kuukaudet
Sekoitettu, Etäopiskelu
Espanja
Matkailualalla on syvällisten muutosten aika, jolla on globalisaation, segmentoitumisen ja kilpailukyvyn vaikutuksia. Tässä ympäristössä yksi markkinoista, joilla on suurin painoarvo, on hotelliteollisuus.
Esittelyssä
ESCP Business School
MSC kansainvälisen ruoka- ja juomahallinnan alalta
- Paris, Ranska
- Turin, Italia
MSc
Täysaikainen
15 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Ohjelma on avoin kaikille F&B-teollisuuden intohimoisille ja jotka haluavat työskennellä siinä johdon näkökulmasta. Sinun ei tarvitse olla F & B-alan “asiantuntija” päästäkseen sisään. Sinulla on mahdollisuus vahvistaa yleistä johtamistaidosi markkinoinnin, rahoituksen, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja eri strategia-alueiden kursseilla.
Esittelyssä
LUT University
Elintarvikkeiden jalostustekniikan maisteriohjelma
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarvikkeiden jalostusteknologian maisteriohjelma Muuttuvat terveys- ja ravitsemussuositukset sekä maailmanlaajuiset ympäristökysymykset asettavat elintarviketeollisuudelle vaatimuksia uusien, terveellisempien elintarvikkeiden kestävästä kehittämisestä. Me kaikki tarvitsemme ruokaa joka päivä. Muuttuvat terveys- ja ravitsemussuositukset ja maailmanlaajuiset ympäristökysymykset edellyttävät elintarviketeollisuudelta uusien, terveellisempien elintarvikkeiden kestävää kehittämistä.
Esittelyssä
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Master Program in Brand Design for Hospitality
- Florence, Italia
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Master Program in Brand Design for Hospitality mitä tarkoittaa brändin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viinialan yritystä ja työstää sen identiteettiä? Miten matkailu sisällytetään kaikkeen tähän? Branding-tekniikoista palvelumuotoiluun brändisuunnittelun ja -johtamisen: ruoka, viini ja matkailu -maisteriohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia kehittämään taitojaan tulevina HORECA-alan johtajina integroimalla ruoka, viini ja matkailu elämäntyyliin liittyviin tarjouksiin.
Esittelyssä
University of Bologna
Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikkeiden riskinhallinnan maisteri
- Bologna, Italia
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Maisteri (MSc) elintarviketurvallisuudesta ja elintarvikeriskien hallinnasta on yliopistojen välinen tutkintokurssi, jota koordinoi Parman yliopisto yhteistyössä seuraavien kanssa: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , Piacenzan pyhän sydämen katolinen yliopisto, yliopisto Modenasta ja Reggio Emiliasta, Ferraran yliopistosta.
Esittelyssä
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Maisteri ruoan ja juoman hallinnassa
- Rome, Italia
Maisteri
Täysaikainen
7 kuukaudet
Sekoitettu, Kampuksella
Italialainen
Ruoka- ja juomajohtamisen maisterin tavoitteena on siirtää käytännön taitoja ja konkreettisia työkaluja, joita voidaan soveltaa välittömästi ravintolajohtamisen yhteydessä.
Esittelyssä
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts kulinaarisen liiketoiminnan johtamisessa
- Port-Valais, Sveitsi
MA
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Suunniteltu uran vaihtajille, ruoka- ja juomayrittäjille ja kulinaarisille harrastajille, tämän ohjelman kautta hankit tarvittavat johtamistaidot, kehität omia ruokakonsepteja, luot reseptikirjoja ja kehität liiketoimintasuunnitelman.
Taylor’s University
Filosofian maisteri (elintarviketutkimus)
- Subang Jaya, Malesia
Maisteri
Täysaikainen, Osa-aikainen
18 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.
CESSA
MASTER INSTITUTIONAALISISSA ELINTARVIKEPALVELUISSA
- Sanctorum, Meksiko
Maisteri
Kampuksella
Espanja
Elintarvikepalvelujen maisteri CESSA erikoistunut ammattilaisille jatko -opintojen kautta, jotka keskittyvät suurten elintarviketarpeiden yritysten hallintaan, elintarvikkeiden tuotantolaitoksiin ja maquilaan, öljyalustoihin, teollisiin ja institutionaalisiin ruokaloihin. OSOITETTU kaikille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita optimoimaan suurten elintarvikeyritysten, kuten suurten yritysten, tuotantolaitosten ja elintarvikkeiden maquilan, öljyalustojen, teollisuus- ja institutionaalisten ruokaloiden toiminnan muun muassa ympäristön tarpeiden ja ruokailijoista. TAVOITE Opiskelija analysoi elementtejä, jotka ovat välttämättömiä laaja-alaisen elintarvikealan toiminnan optimoimiseksi ympäristön ja ruokailijoiden tarpeiden mukaan, jotta voidaan suosia ja edistää sopivampaa massaruokavaliota.
Moldova Technical University
Ravitsemus- ja ateriapalvelupalvelujen maisteri
- Chisinau, Moldova
Maisteri
Englanti, Ranskan kieli, Romanialainen, Venäjän kieli
Elintarviketekniikka on Moldovan suurin elintarviketeollisuuden oppilaitos. Moldovan valtionyliopiston kemian tiedekunnassa perustettu erikoisuus "Teollinen kemia" (elintarviketeollisuuden profiili) perustettiin vuonna 1959 ja edustaa tiedekuntamme alkuperää. Erikoisuus sisältyi kemian tiedekuntaan.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Elintarvikealan johtaminen
Ylempää on tarkoitus ansaita päätyttyä perustutkintoa ohjelmaa. Ilmoittautumalla, voit jatkaa oman koulutuksen ja valmistautua aloittamaan menestyksekkään uran. Maisteriohjelmat tarjoavat opiskelijoille syvällisempää ymmärrystä alansa ja mestareiksi taitojaan.
Mikä on Master Ruoka ja juoma Management? Tutkimalla ruoka ja juoma hallinta, opiskelijat valmistautuvat uran ravintolan johtamista ja toimintaa. Kurssit sisältävät työtarvikkeille, kuten kirjanpito, budjetointi, resurssien ja ajankäytön, ja markkinointi. Elintarvikkeiden ja juomien hallintaa sanottuna on enemmän huomiota saatetaan viestintä asiakkaiden ja erityisiä haasteita, jotka tulevat käynnissä ruokapaikka. Harvemmin, opiskelijat tällä alalla voi opiskella terveyteen, turvallisuuteen ja puhtaanapito.
Opiskelijat, jotka ansaitsevat maisteriksi voi tulla kehittyneempiä kantoja ja ansaita korkeampaa palkkaa kuin muutoin olisi mahdollista. Opiskelijat ovat myös ainutlaatuisesti valmis ryhtymään yrittäjiksi ja hallita tai käyttää omaa ravintolaa.
Lukukausimaksuista ja palkkiot ilmoittautumalla maisteriksi ohjelma ruoka ja juoma hallinta vaihtelee koulun ja ohjelma valitsit. Maan ja pituus tutkimus vaikuttavat myös kustannuksia. Ennen kuin valitset ohjelman, varmista, että tutkimus kaikki vaihtoehdot perusteellisesti.
Yleisimpiä ura että ruoka ja juoma hallinta valmistuneet voivat harjoittaa on ravintola ja hallinnon. Nämä kannat sisältyvät operaattori, shift johtaja, markkinointijohtaja, asiakaspalvelupäällikkö, ja henkilöstöhallinnon johtaja. Vaikka on harvinaisempaa, on myös mahdollista syöttää uran puhtaanapito tai turvallisuuteen, kuten terveystarkastaja tai puhdistetaan kuulemiseen.Jos valitset tämän tarkennuksen, voit myös työskennellä politiikan luomiseen.
Jos olet kiinnostunut toimii ravintolassa tai ravintola-, ilmoittautua ruoka ja juoma hallintaohjelma. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.