Keystone logo

25 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketeknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Terveydenhuolto
  • Ravitsemustieteet
  • Ruoka Tiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (25)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketeknologia

Ylempi korkeakoulututkinto on ensimmäisen asteen tutkintoon johtavan kandidaatin tutkinnon jälkeen. Tämän tutkinnon suorittaminen sertifioi opiskelijoiden osaamista opintoalallaan ja tekee siitä akateemisen tavoitteen monille. Ansaittamalla maisterin tutkinto, voi avata runsaasti uramahdollisuuksia.

Mikä on maisteri elintarviketeknologiassa? Tämä tutkinto antaa ymmärtää elintarviketuotannon tutkimusta ja kehitystä. Piirustus kemian ja mikrobiologian opiskelijat voivat oppia perusteet elintarvikkeiden ominaisuuksia ja tekniikkaa hyödyntää ja täydentää niitä, sitten siirtyä suunnitteluun ja innovointiin elintarvikkeiden ratkaisuja. Tähän sisältyy elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen sekä ympäristö- ja sosiaalisten kysymysten ymmärtäminen.

Elintarviketeknologian maisteriin johtavat opiskelijat voivat rakentaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoja, joita voidaan soveltaa muualla elämässä. Ne kehittävät myös tyypillisesti tutkimus- ja kehitysprosessien ymmärtämistä sekä laajempaa näkemystä elintarviketeollisuuden vaikutuksista ja siitä, miten näiden vaikutusten arvioiminen on järkevää.

Elintarviketeknologian maisteriohjelman opetusmaksut vaihtelevat toimielimittäin, ja ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta. Opiskelijoiden on tutkittava mahdollisia kouluja saadakseen lisätietoja näistä kustannuksista.

Elintarviketeknikot ovat aina kysyttyjä, joten elintarviketeknologian maisteri antaa tunnustusta eri potentiaalisille uranäkymille. Monet valmistuneet löytävät työtä elintarvikkeiden valmistajilta, kehittävät ja valvoo valmistusprosesseja toimimaan laadunvalvontarkastajina ja tuotteiden turvallisuustarkastajina. Tutkinnon suorittaneet voivat myös toimia elintarvikealan tiedemiehiä tutkimuslaitoksissa, jotka ovat sitoutuneet tekemään tutkimuksia ja testaamaan uusia teknologioita elintarvikkeiden jalostamiseen ja säilyttämiseen.

Eri ohjelmia maisterin hankkimiseksi elintarviketekniikassa löytyvät maailmanlaajuisesti. Online-ohjelmat tarjoavat etua opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun tai elää syrjäisillä alueilla. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.