25 Ruoka Tiede Master's degrees found
- Maisteri
- MSc
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Eurooppa12
- Etelä-Amerikka3
- Pohjois-Amerikka2
- Aasia1
- Oseania1
25 Ruoka Tiede Master's degrees found
Esittelyssä
CESIF
Maatalous-elintarviketeollisuuden johtamisen maisteri.
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Etäopiskelu
Espanja
Maatalouselintarviketeollisuuden kokonaisvaltainen hallinta edustaa valtavaa kilpailuetua, koska se mahdollistaa uusien kaupallisten kanavien avaamisen, myynnin lisäämisen, kuluttajien luottamuksen lisäämisen, innovatiivisten tuotteiden myynnin, elintarvikehälytyksien ja -kriisien välttämisen, vaikutusten minimoimisen, tuotantokustannusten parantamisen jne.
Esittelyssä
Swedish University of Agricultural Sciences
Masters in Sustainable Food Systems
- Uppsala, Ruotsi
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämä maisteriohjelma on ihanteellinen, jos tavoitteenasi on tulla kestävien elintarvikejärjestelmien asiantuntijaksi ja pyrkiä vastaamaan haasteisiin koko elintarvikeketjussa.
Esittelyssä
Aarhus University
Molekyyliravitsemuksen ja elintarviketeknologian MSc-tutkinto
- Aarhus, Tanska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Molekyyliravitsemuksen ja elintarviketeknologian maisteriohjelmassa voit hankkia välineet ja tiedot, joita tarvitaan ravitsevien elintarvikkeiden kehittämiseen - elintarvikkeiden, jotka on suunniteltu vähentämään riskiä sairastua elintapasairauksiin, kuten liikalihavuuteen, diabetekseen, sydänsairauksiin, allergioihin ja syöpään. Kuten tiedotusvälineet muistuttavat meitä päivittäin, olemme sitä, mitä syömme.
Esittelyssä
Free University of Bozen-Bolzano
Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle
- Bolzano, Italia
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.
Esittelyssä
University of Torino
Elintarviketeknologian maisteri
- Turin, Italia
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Master in Food Systems (MFS) -ohjelma on integroitu jatkotutkinto-ohjelma, jonka järjestävät akateemiset laitokset ja teollisuuskumppanit. Sen tavoitteena on valmistaa opiskelijat ajamaan elintarvikejärjestelmän tulevaa muutosta ja lisäämään tulevien työnantajayritystensa kilpailukykyä.
Esittelyssä
Università Cattolica del Sacro Cuore
Elintarviketieteen ja -teknologian innovaatiomestari - Michele Ferrero
- Milan, Italia
- Cremona, Italia
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Seuraavan kerran ohjelmaan otetaan syyskuussa 2026.
Esittelyssä
Junia Graduate School of Engineering (HEI ISEN ISA)
Fast-track counseling
Master of Science and Engineering in Innovation and Management in the Food Industry (Innovaatiot ja johtaminen elintarviketeollisuudessa)
- Lille, Ranska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
JUNIA ISA tarjoaa luonnontieteiden ja tekniikan maisterin tutkintoa elintarviketeollisuuden innovaatiosta ja johtamisesta, jota opetetaan englanniksi tai ranskaksi ja joka on erikoistunut elintarviketuotannon kestävään johtamiseen tai elintarviketeollisuuden laadunhallintajärjestelmiin.
Esittelyssä
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Elintarviketekniikan ja ravitsemuksen maisteri
- Wels, Itävalta
MSc
Täysaikainen
6 lukukaudet
Kampuksella
Saksan kieli
Fast-track counseling
Elintarviketeknologia on monialainen, teknologinen ammattiala, jolla on vahvasti toisiinsa liittyviä osaamisalueita. Painopiste on teknologioiden ja tuotteiden uudessa ja edelleen kehittämisessä. Luonnonvarojen säästö, prosessien optimointi ja tuotannon tehokkuus ovat elintarviketeollisuuden liikkeellepaneva voima, jotta pystytään tarjoamaan mahdollisimman terveellisimpiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan samalla, kun korkea laatu säilyy.
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Maisteri elintarvikkeiden laadusta ja tekniikasta
Maisteri
Täysaikainen
Kampuksella
Portugalin kieli
Tämän elintarvikelaadun ja -teknologian maisterikurssin yleisinä tavoitteina on teknisen ja tieteellisen tiedon hankkiminen ja syventäminen elintarvikkeiden laadun ja teknologian alalla.
ID4FOOD
Elintarvikeinnovoinnin yhteistyöjohtamisen erikoistunut maisteri
Maisteri
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Yhteistyöinnovaatio tarjoaa uuden vastauksen ongelmiin, joita elintarvikeyritysten innovaatiostrategioiden toteuttamisessa kohtaa.
Szent István University, Faculty of Food Science
MSc Food Engineering
MSc
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät, ja niitä sovelletaan
Lebanese International University
Master in Food Science and Technology
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Selitys fyysinen ja kemiallinen vuorovaikutus eri osatekijät jalostustoiminnoista usein johtaa fyysiseen aistien ja ravitsemukselliset muutokset elintarvikkeissa.
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Master Food Engineering ja bioprosessitekniikan (FEBT)
Maisteri
Täysaikainen
Kampuksella
FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan.
University Of Salerno UNISA
Elintarviketekniikan maisterin tutkinto
- Fisciano, Italia
Maisteri
Kampuksella
Elintarviketekniikan maisterin tutkinnon tarkoituksena on kouluttaa teknisen luonteen omaava ammattiläinen, elintarvikeinsinööri, joka käyttää tyypillisiä kemian- ja prosessitekniikan menetelmiä elintarviketeollisuuden ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä metodologinen lähestymistapa on erottava osa Salernon yliopiston elintarviketekniikan maisterikurssia verrattuna muihin vastaaviin Euroopassa tarjottuihin kursseihin, joissa elintarviketekniikka syntyy pikemminkin elintarviketekniikoista kuin prosessitekniikasta.
Santa Catarina State University
ELINTARVIKETEOLLISUUDEN JA TEKNOLOGIAN AKATEMINEN Mestari
- Florianópolis, Brasilia
Maisteri
Kampuksella
Portugalin kieli
Elintarviketieteen ja -tekniikan akateeminen maisterin tutkinto Santa Catarinan osavaltion yliopistossa (UDESC) alkoi maaliskuussa 2016, kun CAPES suositteli sitä vuonna 2015. Tällä kurssilla on mahdollisuus täydentää ammattilaisten koulutusta tieteeseen liittyvillä aloilla ja elintarviketeknologia, tavoitteena opetustoiminnan harjoittaminen korkeammalla tasolla, tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen, konsultoinnin ja erikoistumisen vahvistaminen yrityksissä ja julkisella sektorilla. Tällä hetkellä ohjelmassa on 13 professoria Santa Catarinan osavaltion yliopistosta, jotka työskentelevät kahdella tutkimusalueella: 1 - Teknologian, tuotteiden ja prosessien kehittäminen ja optimointi; 2 - Elintarvikkeiden ominaisuudet ja turvallisuus.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede Elintarviketeknologia
Ylempi korkeakoulututkinto on ensimmäisen asteen tutkintoon johtavan kandidaatin tutkinnon jälkeen. Tämän tutkinnon suorittaminen sertifioi opiskelijoiden osaamista opintoalallaan ja tekee siitä akateemisen tavoitteen monille. Ansaittamalla maisterin tutkinto, voi avata runsaasti uramahdollisuuksia.
Mikä on maisteri elintarviketeknologiassa? Tämä tutkinto antaa ymmärtää elintarviketuotannon tutkimusta ja kehitystä. Piirustus kemian ja mikrobiologian opiskelijat voivat oppia perusteet elintarvikkeiden ominaisuuksia ja tekniikkaa hyödyntää ja täydentää niitä, sitten siirtyä suunnitteluun ja innovointiin elintarvikkeiden ratkaisuja. Tähän sisältyy elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen sekä ympäristö- ja sosiaalisten kysymysten ymmärtäminen.
Elintarviketeknologian maisteriin johtavat opiskelijat voivat rakentaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoja, joita voidaan soveltaa muualla elämässä. Ne kehittävät myös tyypillisesti tutkimus- ja kehitysprosessien ymmärtämistä sekä laajempaa näkemystä elintarviketeollisuuden vaikutuksista ja siitä, miten näiden vaikutusten arvioiminen on järkevää.
Elintarviketeknologian maisteriohjelman opetusmaksut vaihtelevat toimielimittäin, ja ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta. Opiskelijoiden on tutkittava mahdollisia kouluja saadakseen lisätietoja näistä kustannuksista.
Elintarviketeknikot ovat aina kysyttyjä, joten elintarviketeknologian maisteri antaa tunnustusta eri potentiaalisille uranäkymille. Monet valmistuneet löytävät työtä elintarvikkeiden valmistajilta, kehittävät ja valvoo valmistusprosesseja toimimaan laadunvalvontarkastajina ja tuotteiden turvallisuustarkastajina. Tutkinnon suorittaneet voivat myös toimia elintarvikealan tiedemiehiä tutkimuslaitoksissa, jotka ovat sitoutuneet tekemään tutkimuksia ja testaamaan uusia teknologioita elintarvikkeiden jalostamiseen ja säilyttämiseen.
Eri ohjelmia maisterin hankkimiseksi elintarviketekniikassa löytyvät maailmanlaajuisesti. Online-ohjelmat tarjoavat etua opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun tai elää syrjäisillä alueilla. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.