Keystone logo

19 programs found

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Terveydenhuolto
  • Ravitsemustieteet
  • Ruoka Tiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

19 programs found

Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede Elintarviketurvallisuus

Master in Food Safety ohjelmia siihen sovelletaan tieteellisten käsitteiden valmisteluun, käsittelyyn ja varastointiin elintarvikkeiden terveys siten, että elintarvikkeiden välityksellä tauteja estetään. Sitä ei saa sekoittaa samankaltaisia ​​kuulostava termi, elintarvikkeiden turvallisuutta, joka koskee itsessään varmistaa vakaa ja riittävä elintarvikehuolto väestölle. Sekä elintarvikkeiden turvallisuus ja turvallisuus ovat alalajeja maatalouden, josta se lainaa monia keskeisiä käsitteitä. Elintarvikkeiden turvallisuus on huolestuttava kaikkialla maailmassa, tuhansia ihmisiä kuolee päivittäin sen takia epähygieeniset ruokaa ja nonpotable veden lähteistä, ja päälle Kuolleista miljoonat joutuvat hengenvaarallisia taudinaiheuttajia, jotka ruokansa oli joutunut. Ruokamyrkytys, teoriassa, on 100-prosenttisesti ehkäistävissä, kenenkään ei tarvitse kuolla, koska saastunutta ruokaa.Lähes koko ajan, kuolemat johtuvat huonosti valmistetaan, käsitellään tai varastoidaan elintarvikkeita olisi voitu välttää, jos vain perusperiaatteet elintarviketurvallisuuteen on sovellettu. Maailman terveysjärjestö antaa meille viiden pisteen kehyksen saavuttamiseksi elintarvikkeiden turvallisuutta. Samoin kansainvälisten standardien elintarvikkeiden turvallisuudesta on pitkään asetettu. Estää kuolemia, koska saastunutta ruokaa on kaikkien asia täytäntöönpanoa. Tutkinnon Master in Food Safety-ohjelmien on oltava kokonaan perehtynyt näiden standardien asettamat WHO: n ja ISO. Samoin niiden on oltava tietoa paitsi miten pitää ruoan lisäksi myös toteuttaa julkisen politiikan puitteita osaksi varmistaa, että ruoka on turvallista. Master in Food Safety valmistuneet ovat siis työllistää eniten elintarvikkeiden turvallisuuden sääntelyviranomaisten ja yksityisen elintarvikealalla.