Keystone logo

24 Maisteri Ohjelmat sisään Elokuva-ala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Elokuva-alan opinnot
 • Elokuva-ala
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (24)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Elokuva-ala

  Ylempi korkeakoulututkinto on jatko-opintojen ensimmäinen taso suoritettuaan perustutkinnon kandidaatin tutkinnon. Se tarjoaa jatko-opintoja kiinnostuksen kohteena olevalle akateemiselle aihealueelle tai koulutukselle ja koulutukselle tietyn ammatillisen uran toteuttamiseksi.

  Mikä on Master in Filmmaking? Tämä tutkinto on tarkoitettu pyrkiville elokuvantekijöille, jotka haluavat oppia luomaan elokuvia. Opiskelijoille on yleensä useita oppimispolkuja, joihin voi kuulua käsikirjoittaminen, ohjaaminen, muokkaaminen, tuottaminen, kuvaus, dokumentti ja äänitallennus ja muotoilu. Tutkimusta voidaan yhdistää sovellettuun harjoitteluun studiossa tai harjoitustilassa, kamerassa, ääni- ja valaistuslaitteissa, ääni- ja muokkausosissa sekä erilaisissa tiedotusvälineissä. Muut mahdolliset työselostukset saattavat sisältää näyttönäkymiä, visuaalisia tarinoita, politiikkaa, sosiaalista aktivismia, media-aloja ja mediaoikeutta ja etiikkaa.

  Opiskelijat Master of Filmmaking -ohjelmissa voivat oppia tekemään yhteistyötä toistensa kanssa ennen kaikkea, koska elokuvanteknologia on usein tiimityöskentelyä. Tutkimustyöt ovat tyypillisesti myös hienostuneita, samoin kuin projektinhallinta ja ihmissuhteiden väliset kommunikointikyvyt, jotka soveltuvat kaikkiin työtasoihin.

  Ohjelman kustannukset vaihtelevat Master of Filmmaking -ohjelmassa riippuen oppilaitoksesta, maasta, jossa se perustuu, ja ohjelman pituudesta. Opiskelija voi odottaa vähintään yhden tai kolmen vuoden kuluttua tutkinnon suorittamisesta.

  Filosofian maisteriopinnot voivat olla ohjaaja, tuottaja, elokuvateatteri, käsikirjoittaja tai elokuva- ja televisioalan toimittaja. Muita elokuvatuotanto-rooleja ovat mm. Äänisuunnittelija, tuotantoedustaja tai visuaalinen efektisuunnittelija. Valmistujat saattavat haluta harjoittaa itsenäistä elokuvantekoa tai hakea mahdollisuuksia suurissa yleisradio- tai elokuvatuotantoyrityksissä. Elokuva-arkistoista, jakelusta tai kurimista koskevat ura-alueet ovat lisävaihtoehtoja.

  Filosofian maisteriohjelmat ovat saatavilla yliopistollisissa kampuksilla ja verkko-ohjelmissa maailmanlaajuisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.