Keystone logo

65 Maisteri Ohjelmat sisään Elokuvatuotanto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Elokuva-alan opinnot
 • Elokuvatuotanto
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (65)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Elokuvatuotanto

  Master 's tutkinto on jatko tutkinto ryhdytään usein heti perusopetuksen. Tämä tutkinto osoittaa mestaruus tietystä aiheesta ja yleensä merkitsee uran liittyvältä alalta.

  &nbsp

  Mikä on Master Production? Tämä erityisesti master 's tutkinto on keskittynyt elokuva-ja tv-tuotanto, ja yleensä kestää kahdesta kolme vuotta. Opetussuunnitelma vaihtelee eri ohjelmissa, vaikka useimmat koulut vaativat ydin luokkia, jotka edistävät luovuutta ja teknistä oppimista, kuten kuvaus, ohjata ja tuottaa. Muut kurssit voivat sisältää elokuvan teoriaa, mediatutkimus ja käsikirjoittamisen. Tämän seurauksena valmistuneet nämä ohjelmat ovat usein hyvin perehtynyt monia taitoja tarvitaan tuottamaan elokuvia ja televisio.

  &nbsp

  Ehkä merkittävin hyöty tämän verran on korkea käytännön oppimista ja kokea opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille.Tämä polku tutkimuksen valmistelee tutkinnon nopeatempoisessa, jännittävä maailma median, elokuvan ja television. Monet ohjelmat korostavat käytännön, kokenut oppiminen vaatimalla opiskelijoita osallistumaan harjoittelupaikkoja ja ryhmän hankkeita. Tällä tavoin opiskelijat jatkaa tutkinnon pystyvät sijoittamaan erityisiä urasuunnitelmat ja aloittaa koonnut arvokasta työkokemusta.

  &nbsp

  Kustannukset saavuttaa Master Tuotanto vaihtelee. Jotkut ohjelmat ovat kalliimpia kuin toiset, riippuen niiden sijainnista ja koosta. Tarkempia tietoja ottamista ja rekisteröintiä kustannuksia, ota yhteyttä yksittäisten koulujen suoraan.

  &nbsp

  Master 's tutkinto tuotanto voi palvella sinua valmistautumaan tahansa määrän uraa, selvimmin elokuva- ja tv-alan.Tietyt ohjelmat voi olla liikeradan mielessä opiskelijoille, mutta valmistuneet ovat yleensä hyvin valmistautunut monenlaisia ​​ammatteja, kuten uran elokuva-ja tv tuottajat, yhteistyökumppaneita mediatuotannon, ja elokuva-ja tv yritysjohtajat. Jotkut valmistuneet ovat päätyneet Blaze omaa polkuaan laittamalla luovuuttaan käyttää ja muodostaa itsenäisen hankkeita.

  &nbsp

  Jos olet kiinnostunut etsiminen koulut tarjoavat Master Production ohjelmissa, meidän tietokanta voi olla korvaamaton voimavara. Meidän myytävät ohjelmat ympäri maailmaa voivat auttaa sinua paikantamaan ja soveltamalla koulu, joka vastaa parhaiten tavoitteita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.